притисни ентер »

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза
Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Во Европскиот суд за човекови права (ЕСЧП) во Стразбур денеска треба да се одржи сослушување по тужбата покрената од шестмина млади Португалци против Португалија и уште 32 држави од Европа, со која бараат на владите на овие земји да им се изрече пресуда со која ќе бидат приморани да ја засилат борбата против климатската криза. Според португалското

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Во Европскиот суд за човекови права (ЕСЧП) во Стразбур денеска треба да се одржи сослушување по тужбата покрената од шестмина млади Португалци против Португалија и уште 32 држави од Европа, со која бараат на владите на овие земји да им се изрече пресуда со која ќе бидат приморани да ја засилат борбата против климатската криза. Според португалското

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Во Европскиот суд за човекови права (ЕСЧП) во Стразбур денеска треба да се одржи сослушување по тужбата покрената од шестмина млади Португалци против Португалија и уште 32 држави од Европа, со која бараат на владите на овие земји да им се изрече пресуда со која ќе бидат приморани да ја засилат борбата против климатската криза. Според португалското

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Во Европскиот суд за човекови права (ЕСЧП) во Стразбур денеска треба да се одржи сослушување по тужбата покрената од шестмина млади Португалци против Португалија и уште 32 држави од Европа, со која бараат на владите на овие земји да им се изрече пресуда со која ќе бидат приморани да ја засилат борбата против климатската криза. Според португалското

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Search Search Close this search box. Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин Menu Вести Македонија Економија Хроника Балкан Свет Скопје Култура Спорт Магазин

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

50 Споделувања Share Tweet Во Европскиот суд за човекови права (ЕСЧП) во Стразбур денеска треба да се одржи сослушување по тужбата покрената од шестмина млади Португалци против Португалија и уште 32 држави од Европа, со која бараат на владите на овие земји да им се изрече пресуда со која ќе бидат приморани да ја засилат борбата против климатската криза

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Во Европскиот суд за човекови права (ЕСЧП) во Стразбур денеска треба да се одржи сослушување по тужбата покрената од шестмина млади Португалци против Португалија и уште 32 држави од Европа, со која бараат на владите на овие земји да им се изрече пресуда со која ќе бидат приморани да ја засилат борбата против климатската криза. Според португалското

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Шестмина Португалци тужат 33 земји за непреземање мерки против климатската криза

Во Европскиот суд за човекови права (ЕСЧП) во Стразбур денеска треба да се одржи сослушување по тужбата покрената од шестмина млади Португалци против Португалија и уште 32 држави од Европа, со која бараат на владите на овие земји да им се изрече пресуда со која ќе бидат приморани да ја засилат борбата против климатската криза. Според португалското