притисни ентер »

Се трага по маж од Ниш, последен пат бил виден како паркира автомобил
Се трага по маж од Ниш, последен пат бил виден како паркира автомобил

Се трага по маж од Ниш, последен пат бил виден како паркира автомобил

Се трага по Милан Ѓорѓевиќ (41) од Ниш. Според сведочењето на семејството, Милан во моментот на неговото исчезнување носел темни панталони, бела кошула и кафени чевли. Тој е висок 185 сантиметри. Последен пат е виден синоќа кај Бојанини води во 18 часот и 30 минути во близина на планинарскиот дом каде што го паркирал автомобилот. Семејството апелира

Се трага по маж од Ниш, последен пат бил виден како паркира автомобил во близина на планинарски дом

Се трага по маж од Ниш, последен пат бил виден како паркира автомобил во близина на планинарски дом

Се трага по Милан Ѓорѓевиќ (41) од Ниш. Според сведочењето на семејството, Милан во моментот на исчезнувањето носел темни панталони, бела кошула и кафеави чевли. Тој е висок 185 сантиметри. Последен пат е виден синоќа кај Бојанини Води во 18.30 часот во близина на планинарскиот дом, каде што го паркирал автомобилот. Семејството апелира за помош и ги

Се трага по маж од Ниш, последен пат бил виден како паркира автомобил

Се трага по маж од Ниш, последен пат бил виден како паркира автомобил

Се трага по Милан Ѓорѓевиќ (41) од Ниш. Според сведочењето на семејството, Милан во моментот на неговото исчезнување носел темни панталони, бела кошула и кафени чевли. Тој е висок 185 сантиметри. Последен пат е виден синоќа кај Бојанини води во 18 часот и 30 минути во близина на планинарскиот дом каде што го паркирал автомобилот. Семејството апелира

Се трага по маж од Ниш, последен пат бил виден како паркира автомобил во близина на планинарски дом

Се трага по маж од Ниш, последен пат бил виден како паркира автомобил во близина на планинарски дом

Се трага по Милан Ѓорѓевиќ (41) од Ниш. Според сведочењето на семејството, Милан во моментот на неговото исчезнување носел темни панталони, бела кошула и кафени чевли. Тој е висок 185 сантиметри. Последен пат е виден синоќа кај Бојанини води во 18 часот и 30 минути во близина на планинарскиот дом каде што го паркирал автомобилот. Семејството апелира