притисни ентер »

Мајката на Марко Божиновски: Турнирот е наша порака до сите, да живее младоста
Мајката на Марко Божиновски: Турнирот е наша порака до сите, да живее младоста

Мајката на Марко Божиновски: Турнирот е наша порака до сите, да живее младоста

Пред нас е третиот меморијален турнир „Марко Божиновски 9“ посветен на Марко, чиј живот прерано згасна, ненадејно почина во сон. И оваа година турнирот ќе биде со меѓународен карактер, учество ќе земат Морнар (Црна Гора), Одорхеи (Романија) и Коњух (БиХ), како и македонските екипи: Алкалоид, Пелистер, Вардар, Бутел Скопје и Аеродром. Како вовед на

Мајката на Марко Божиновски: Среќни сме што Фондацијата допре до срцата на младите спортисти – турнирот е наша порака до сите!

Мајката на Марко Божиновски: Среќни сме што Фондацијата допре до срцата на младите спортисти – турнирот е наша порака до сите!

Пред нас е третиот меморијален турнир „Марко Божиновски 9“ посветен на Марко, чиј живот прерано згасна, ненадејно почина во сон. И оваа година турнирот ќе биде со меѓународен карактер, учество ќе земат Морнар (Црна Гора), Одорхеи (Романија) и Коњух (БиХ), како и македонските екипи: Алкалоид, Пелистер, Вардар, Бутел Скопје и Аеродром. Како вовед на

Мајката на Марко Божиновски: Фондацијата допре до младите спортисти, а турнирот е порака „Да живее младоста“

Мајката на Марко Божиновски: Фондацијата допре до младите спортисти, а турнирот е порака „Да живее младоста“

Пред нас е третиот меморијален турнир „Марко Божиновски 9“ посветен на Марко, чиј живот прерано згасна, ненадејно почина во сон. И оваа година турнирот ќе биде со меѓународен карактер, учество ќе земат Морнар (Црна Гора), Одорхеи (Романија) и Коњух (БиХ), како и македонските екипи: Алкалоид, Пелистер, Вардар, Бутел Скопје и Аеродром. Мајката на Марко

Мајката на Марко Божиновски: Среќни сме што Фондацијата допре до срцата на младите спортисти – турнирот е порака до сите!

Мајката на Марко Божиновски: Среќни сме што Фондацијата допре до срцата на младите спортисти – турнирот е порака до сите!

Пред нас е третиот меморијален турнир „Марко Божиновски 9“ посветен на Марко, чиј живот прерано згасна, ненадејно почина во сон. И оваа година турнирот ќе биде со меѓународен карактер, учество ќе земат Морнар (Црна Гора), Одорхеи (Романија) и Коњух (БиХ), како и македонските екипи: Алкалоид, Пелистер, Вардар, Бутел Скопје и Аеродром. Како вовед на

Турнирот е наша порака до сите, а таа е да живее младоста

Турнирот е наша порака до сите, а таа е да живее младоста

Интервју со Александра Божиновска, мајка на Марко Божиновски Наското ќе почне третиот меморијален турнир „Марко Божиновски 9“ посветен на ракометарот Марко, чиј живот прерано згасна. И оваа година турнирот ќе биде со меѓународен карактер, а ќе учествуваат екипите на Морнар (Црна Гора), Одорхеи (Романија) и Коњух (БиХ), како и македонските екипи: Алкалоид,

Мајката на Марко Божиновски за меморијалот: „Турнирот е нашата порака до сите, а таа е да живее младоста“

Мајката на Марко Божиновски за меморијалот: „Турнирот е нашата порака до сите, а таа е да живее младоста“

Пред нас е третиот меморијален турнир „ Марко Божиновски 9“ посветен на Марко, чиј живот прерано згасна, откако ненадејно почина во сон. И оваа година турнирот ќе биде со меѓународен карактер, учество ќе земат Морнар ( Црна Гора ), Одорхеи ( Романија ) и Коњух (БиХ), како и македонските екипи: Алкалоид , Пелистер, Вардар, Бутел Скопје и Аеродром .

Интервју со Александра, мајка на Марко Божиновски: Пораката на турнирот е да живее младоста, насмевката да биде орудие за решавање на секој проблем!

Интервју со Александра, мајка на Марко Божиновски: Пораката на турнирот е да живее младоста, насмевката да биде орудие за решавање на секој проблем!

Во периодот од 14-16 јуни ќе се одржи третиот меморијален турнир „Марко Божиновски 9“ посветен на Марко, чиј живот прерано згасна, ненадејно почина во сон. И оваа година турнирот ќе биде со меѓународен карактер, учество ќе земат Морнар (Црна Гора), Одорхеи (Романија) и Коњух (БиХ), како и македонските екипи: Алкалоид, Пелистер, Вардар, Бутел Скопје

Дамјан ја реализираше хуманитарната мисија – 400 км. пеш од Скопје до Острог

Дамјан ја реализираше хуманитарната мисија – 400 км. пеш од Скопје до Острог

Дамјан Марковски, момчето кое одлучи да реализира 400-километарски предизвик во знак на благодарност кон Св. Василие Острошки и подигнување на свеста за подобрување на медицинската грижа за спортистите во Македонија, успеа во целта. Ова преку социјалните мрежи го објавија од фондацијата „Марко Божиновски“ , која е отворена во чест на Марче, некогашниот

МАКЕДОНЕЦОТ ДАМЈАН ПЕШ ОТИДЕ ДО ОСТРОГ: Хуманитарна мисија за подобрување на медицинската грижа за спортистите во Македонија

МАКЕДОНЕЦОТ ДАМЈАН ПЕШ ОТИДЕ ДО ОСТРОГ: Хуманитарна мисија за подобрување на медицинската грижа за спортистите во Македонија

Добивај вести на Viber Дамјан Марковски, момчето кое одлучи да пешачи 400-километари во знак на благодарност кон Св. Василие Острошки и подигнување на свеста за подобрување на медицинската грижа за спортистите во Македонија, успеа во целта. Вчера пријатели и спортисти го пречекаа на плоштадот во Скопје, објави ТВ Стар Ова преку социјалните мрежи го

Македонецот Дамјан пеш отиде до Острог!

Македонецот Дамјан пеш отиде до Острог!

Дамјан Марковски, момчето кое одлучи да пешачи 400-километари во знак на благодарност кон Св. Василие Острошки и подигнување на свеста за подобрување на медицинската грижа за спортистите во Македонија, успеа во целта. Вчера пријатели и спортисти го пречекаа на плоштадот во Скопје, објави ТВ Стар Ова преку социјалните мрежи го објавија од фондацијата