притисни ентер »

Папата: Абортусот никогаш не може да биде одобрен, дури и ако фетусот е тешко болен
Папата: Абортусот никогаш не може да биде одобрен, дури и ако фетусот е тешко болен

Папата: Абортусот никогаш не може да биде одобрен, дури и ако фетусот е тешко болен

Папата Франциско за време на конференција против абортусот, рекол дека абортусот никогаш не може да биде одобрен, дури и ако фетусот е тешко болен или деформиран. Тој за време на приемот, кој го спонзорирал Ватикан, ги повикал лекарите и свештениците да ги поддржат семејствата да ги износат таквите бремености и рекол дека противењето на абортусот не

Папата: Абортусот никогаш не може да биде одобрен, дури и ако фетусот е тешко болен

Папата: Абортусот никогаш не може да биде одобрен, дури и ако фетусот е тешко болен

Папата Франциско за време на конференција против абортусот, рекол дека абортусот никогаш не може да биде одобрен, дури и ако фетусот е тешко болен или деформиран. Тој за време на приемот, кој го спонзорирал Ватикан, ги повикал лекарите и свештениците да ги поддржат семејствата да ги износат таквите бремености и рекол дека противењето на абортусот не

Папата: Абортусот никогаш не може да биде одобрен, дури и ако фетусот е тешко болен

Папата: Абортусот никогаш не може да биде одобрен, дури и ако фетусот е тешко болен

Папата Франциско за време на конференција против абортусот, рекол дека абортусот никогаш не може да биде одобрен, дури и ако фетусот е тешко болен или деформиран. Тој за време на приемот, кој го спонзорирал Ватикан, ги повикал лекарите и свештениците да ги поддржат семејствата да ги износат таквите бремености и рекол дека противењето на абортусот не

Папата: Абортусот никогаш не може да биде одобрен, дури и ако фетусот е тешко болен

Папата: Абортусот никогаш не може да биде одобрен, дури и ако фетусот е тешко болен

Папата Франциско за време на конференција против абортусот, рекол дека абортусот никогаш не може да биде одобрен, дури и ако фетусот е тешко болен или деформиран. Тој за време на приемот, кој го спонзорирал Ватикан, ги повикал лекарите и свештениците да ги поддржат семејствата да ги износат таквите бремености и рекол дека противењето на абортусот не

Папата: Абортусот не може да е одобрен, дури и ако фетусот е деформиран

Папата: Абортусот не може да е одобрен, дури и ако фетусот е деформиран

Папата Франциско смета дека абортусот никогаш не може да биде одобрен, дури и ако фетусот е тешко болен или деформиран. Тој го истакна ова за време на конференција против абортусот, спонзорирана од Ватикан, а биле повикани лекарите и свештениците да ги поддржат семејствата да ги износат таквите бремености и рекол дека противењето на абортусот не е