притисни ентер »

Пајак возилата како да се натпреваруваат кој повеќе возила ќе собере
Пајак возилата како да се натпреваруваат кој повеќе возила ќе собере

Пајак возилата како да се натпреваруваат кој повеќе возила ќе собере

Пајакот е најактивниот дел од градската администарција и механизација. Работат турбо. Еве ги податоците од изминатите 10 дена: со специјалните возила „пајак“ се подигнати 433 возила од јавните површини, соопшти Град Скопје. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 64 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 369 возила

Пајакот подигнал 433 возила во Скопје за десет дена

Пајакот подигнал 433 возила во Скопје за десет дена

Во текот на изминатите 10 дена со специјалните возила пајак се подигнати 433 возила од јавните површини, соопшти Град Скопје. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 64 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 369 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска

Пајакот подигнал 433 возила во Скопје за десет дена

Пајакот подигнал 433 возила во Скопје за десет дена

Во текот на изминатите 10 дена со специјалните возила пајак се подигнати 433 возила од јавните површини, соопшти Град Скопје. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 64 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 369 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска

СКОПЈАНИ НЕ НАУЧИЈА ДА ПАРКИРААТ! Пајакот за 10 дена кренал 433 возила

СКОПЈАНИ НЕ НАУЧИЈА ДА ПАРКИРААТ! Пајакот за 10 дена кренал 433 возила

Во текот на изминатите 10 дена, односно во периодот од 30 септември до 9 октомври, со специјалните возила пајак се подигнати 433 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 64 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 369 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци:

„Пајакот“ подигнал 433 возила во Скопје за десет дена

„Пајакот“ подигнал 433 возила во Скопје за десет дена

Во текот на изминатите 10 дена со специјалните возила „пајак“ се подигнати 433 возила од јавните површини, соопшти Град Скопје. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 64 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 369 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска

За 10 дена отстранети 433 непрописно паркирани возила

За 10 дена отстранети 433 непрописно паркирани возила

Во текот на изминатите 10 дена (30.09 – 09.10.2019 година) со специјалните возила пајак се подигнати 433 возила од јавните површини.  Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 64 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 369  возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз,

Отстранети 433 непрописно паркирани возила

Отстранети 433 непрописно паркирани возила

Во текот на изминатите 10 дена со специјалните возила „пајак“ се подигнати 433 возила од јавните површини. Од нив, 64 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 369 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска патека, пешачки премин, тротоар, зелена површина, спротивно на сообраќајните

За 10 дена отстранети 433 непрописно паркирани возила од јавните површини во Скопје

За 10 дена отстранети 433 непрописно паркирани возила од јавните површини во Скопје

Во текот на изминатите 10 дена (30.09 – 09.10.2019 година) со специјалните возила пајак се подигнати 433 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 64 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 369 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска

„Пајакот“ подигнал 433 возила во Скопје за десет дена

„Пајакот“ подигнал 433 возила во Скопје за десет дена

Во текот на изминатите 10 дена со специјалните возила „пајак“ се подигнати 433 возила од јавните површини, соопшти Град Скопје. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 64 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 369 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска

„Пајакот“ подигнал 433 возила во Скопје за десет дена

„Пајакот“ подигнал 433 возила во Скопје за десет дена

Во текот на изминатите 10 дена со специјалните возила „пајак“ се подигнати 433 возила од јавните површини, соопшти Град Скопје. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 64 се отстранети од зонските паркиралишта, а преостанатите 369 возила по налог на сообраќајната полиција по основ на сторени прекршоци: паркирање на коловоз, велосипедска