притисни ентер »

Tesla Model 3 добива ривал и од францускиот Renault
Tesla Model 3 добива ривал и од францускиот Renault

Tesla Model 3 добива ривал и од францускиот Renault

Францускиот производител на автомобили Renault планира да го засили своето присуство на пазарот на електрични автомобили Renault во моментов е конкурентен само во сегментот на мали EV модели со Zoe, па токму затоа планира да стане конкурентен и со поголем модел, односно во сегментот каде сега неприкосновен владетел е Tesla Model 3. Французите оваа

Tesla Model 3 добива ривал и од францускиот Renault

Tesla Model 3 добива ривал и од францускиот Renault

Францускиот производител на автомобили Renault планира да го засили своето присуство на пазарот на електрични автомобили Renault во моментов е конкурентен само во сегментот на мали EV модели со Zoe, па токму затоа планира да стане конкурентен и со поголем модел, односно во сегментот каде сега неприкосновен владетел е Tesla Model 3. Французите оваа

Tesla Model 3 добива ривал и од францускиот Renault

Tesla Model 3 добива ривал и од францускиот Renault

Renault во моментов е конкурентен само во сегментот на мали EV модели со Zoe, па токму затоа планира да стане конкурентен и со поголем модел, односно во сегментот каде сега неприкосновен владетел е Tesla Model 3. Французите оваа одлука ја донеле откако германскиот Volkswagen влезе во играта со својот прв целосно електричен хечбек ID.3, а Peugeot веќе

Model 3 на Тесла е сеуште лидер кај електричните автомобили

Model 3 на Тесла е сеуште лидер кај електричните автомобили

Електричниот Tesla Model 3 го замени Volkswagen Polo во септември од првото место на списокот со најпродавани автомобили во Холандија. Во септември, Холанѓаните купиле 5.768 примероци од Model 3, според најновите податоци од здружението на дилери на моторни возила во земјата. Со толку голем интерес на клиентот за Model 3, Тесла беше најпопуларна марка

Model 3 на Тесла е сеуште лидер во електричните автомобили

Model 3 на Тесла е сеуште лидер во електричните автомобили

Електричниот Tesla Model 3 го замени Volkswagen Polo во септември од првото место на списокот со најпродавани автомобили во Холандија. Во септември, Холанѓаните купиле 5.768 примероци од Model 3, според најновите податоци од здружението на дилери на моторни возила во земјата. Со толку голем интерес на клиентот за Model 3, Тесла беше најпопуларна марка