притисни ентер »

Форум на жени на ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство
Форум на жени на ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство

Форум на жени на ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство

Во текот на 2022 година во Северна Македонија се регистрирани 1.074 жени-жртви на семејно насилство и покрај кампањите и различните мерки за подигање на свеста и предупредување, семејното насилство како феномен и понатаму е присутно во Северна Македонија, реагираат од Форумот на жени на Либерално-Демократската партија. „Ја осудуваме бавноста во реакциите

Форум на жени на ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство

Форум на жени на ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство

Во текот на 2022 година во Македонија се регистрирани 1.074 жени-жртви на семејно насилство и покрај кампањите и различните мерки за подигање на свеста и предупредување, семејното насилство како феномен и понатаму е присутно во Македонија, реагираат од Форумот на жени на Либерално-Демократската партија. -Ја осудуваме бавноста во реакциите на институциите

Форум на жени на ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство

Форум на жени на ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство

Во текот на 2022 година во Северна Македонија се регистрирани 1.074 жени-жртви на семејно насилство и покрај кампањите и различните мерки за подигање на свеста и предупредување, семејното насилство како феномен и понатаму е присутно во Северна Македонија, реагираат од Форумот на жени на ЛДП. -Ја осудуваме бавноста во реакциите на институциите и нивната

Форум на жени на ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство

Форум на жени на ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство

Во текот на 2022 година во Северна Македонија се регистрирани 1.074 жени-жртви на семејно насилство и покрај кампањите и различните мерки за подигање на свеста и предупредување, семејното насилство како феномен и понатаму е присутно во Северна Македонија, реагираат од Форумот на жени на Либерално-Демократската партија. „Ја осудуваме бавноста во реакциите

ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство

ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство

10 Во текот на 2022 година во Северна Македонија се регистрирани 1.074 жени-жртви на семејно насилство и покрај кампањите и различните мерки за подигање на свеста и предупредување, семејното насилство како феномен и понатаму е присутно во Северна Македонија, реагираат од Форумот на жени на Либерално-Демократската партија. -Ја осудуваме бавноста во

Форум на жени на ЛДП ја осудува бавноста на институциите во случаите со семејно насилство

Форум на жени на ЛДП ја осудува бавноста на институциите во случаите со семејно насилство

Во текот на 2022 година во државава се регистрирани 1.074 жени-жртви на семејно насилство и покрај кампањите и различните мерки за подигање на свеста и предупредување, семејното насилство како феномен и понатаму е присутно во  Македонија, реагираат од Форумот на жени на Либерално-Демократската партија. -Ја осудуваме бавноста во реакциите на институциите

Форум на жени на ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство

Форум на жени на ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство

Во текот на 2022 година во Северна Македонија се регистрирани 1.074 жени-жртви на семејно насилство и покрај кампањите и различните мерки за подигање на свеста и предупредување, семејното насилство како феномен и понатаму е присутно во Северна Македонија, реагираат од Форумот на жени на Либерално-Демократската партија. „Ја осудуваме бавноста во реакциите

Форум на жени на ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство

Форум на жени на ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство

4NEWS 4NEWS Барај Барај Форум на жени на ЛДП: Потребен е функционален систем што ќе ги заштити жените од насилство Автор: Деск 27/09/2023 11:28 Во текот на 2022 година во Северна Македонија се регистрирани 1.074 жени-жртви на семејно насилство и покрај кампањите и различните мерки за подигање на свеста и предупредување, семејното насилство како феномен