притисни ентер »

Кому му е најтешко кога жената се пораѓа? На мажот, се разбира! Еве ви куп смешни видео докази!
Кому му е најтешко кога жената се пораѓа? На мажот, се разбира! Еве ви куп смешни видео докази!

Кому му е најтешко кога жената се пораѓа? На мажот, се разбира! Еве ви куп смешни видео докази!

Некои мажи едноставно не треба да бидат присутни на раѓањето на нивните деца. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сите ние сме биле чираци во одреден период од нашиот живот (Избор смешни видеа!)

Сите ние сме биле чираци во одреден период од нашиот живот (Избор смешни видеа!)

Кој имал среќа да му се погодат вакви колеги, никогаш нема да го заборави тој период од животот. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Руска технологија за чистење канализации од 21 век

Руска технологија за чистење канализации од 21 век

100% роботизирана и со завидно ниво на вештачка интелигенција, кое се ближи до она на просечен човек. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Различни стилови на улични тепачи

Различни стилови на улични тепачи

Сигурно ќе препознаете некој стил, ако не вашиот тогаш сигурно на некој ваш другар :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.