притисни ентер »

Азески и Голубовиќ на средба со премиерите на Македонија и Црна Гора
Азески и Голубовиќ на средба со премиерите на Македонија и Црна Гора

Азески и Голубовиќ на средба со премиерите на Македонија и Црна Гора

Претседателoт на Стопанската комора на Македонија Бранко Азески кој е и заменик-претседател на Управниот одбор на КИФ – коморскиот инвестициски форум и претседателот на Стопанската комора на Властимир Голубовиќ, остварија средба се премиерите на нашата земја и Црна Гора, Зоран Заев и Душко Марковиќ, во пресрет на Форумот на претприемачи на Црна Гора

Порака од Подгорица: Регионални производи и институции за економски развој на Балканот

Порака од Подгорица: Регионални производи и институции за економски развој на Балканот

Во Подгорица се одржа Македонско – црногорски бизнис форум во присуство на голем број бизнисмени од двете земји, министри и со директно присуство и обраќање на премиерите на Црна Гора и нашата земја. Претседателот на Стопанската комора на Црна Гора Властимир Голубовиќ, како домаќин посочи дека обемот на размената е на многу ниско ниво и дека постои

Азески и Голубовиќ во канцеларијата на КИФ во Подгорица на средба со премиерите на Северна Македонија и Црна Гора

Азески и Голубовиќ во канцеларијата на КИФ во Подгорица на средба со премиерите на Северна Македонија и Црна Гора

Претседател на Стопанската комора на Македонија Бранко Азески кој е и заменик-претседател на Управниот одбор на КИФ – коморскиот инвестициски форум  и претседателот на Стопанската комора на Властимир Голубовиќ, остварија средба се премиерите на нашата земја и Црна Гора Зоран Заев и Душко Марковиќ, во пресрет на Форумот на претприемачи на Црна Гора

Регионални производи и институции за економски развој на Балканот-порака од Подгорица

Регионални производи и институции за економски развој на Балканот-порака од Подгорица

Во Подгорица се одржа Македонско – црногорски бизнис форум во присуство на голем број бизнисмени од двете земји, министри и со директно присуство и обраќање на премиерите на Црна Гора и нашата земја. Претседателот на Стопанската комора на Црна Гора Властимир Голубовиќ, како домаќин посочи дека обемот на размената е на многу ниско ниво и дека постои