притисни ентер »

Комплицирани, нo прекрасни суштества | 40 причини зошто е добро да се биде жена

Комплицирани, нo прекрасни суштества | 40 причини зошто е добро да се биде жена

Наведовме некои практични детали – во што сите жени се разликуваат од мажите и зошто нивниот живот е полесен и поедноставен за нив. За некои работи едноставно не мораат да се грижат… Статистички сметано, на жените често им се “простени” сообраќајните казни и слични престапи. По оргазмот на мажите им треба одмор, но жените можат да доживеат неограничен