притисни ентер »

Убиени 23 затвореници, ранети 18 чувари во Венецуела
Убиени 23 затвореници, ранети 18 чувари во Венецуела

Убиени 23 затвореници, ранети 18 чувари во Венецуела

Организацијата на заштита на правата на затворениците во Венецуела денеска соопшти дека затворски чувари, за време на бунт во затвор во сојузната држава Португеса , убиле 23 затвореници. Умберто Прадо од Опсерваторијата за венецуелските затвори рече дека во бунтот биле ранети и 18 чувари. Тој затвор е 350 километри од главниот град Каракас. Венецуелските

Бунт во затвор во Венецуела, убиени 29 затвореници

Бунт во затвор во Венецуела, убиени 29 затвореници

Организацијата на заштита на правата на затворениците во Венецуела денеска соопшти дека затворски чувари, за време на бунт во затвор во сојузната држава Португеса , убиле 29 затвореници. Умберто Прадо од Опсерваторијата за венецуелските затвори рече дека во бунтот биле ранети и 18 чувари. Тој затвор е 350 километри од главниот град Каракас. Венецуелските

ХАОС ВО ВЕНЕЦУЕЛА: Бунт во затвор, убиени 23 затвореници

ХАОС ВО ВЕНЕЦУЕЛА: Бунт во затвор, убиени 23 затвореници

Умберто Прадо од Опсерваторијата за венецуелските затвори рече дека во бунтот биле ранети и 18 чувари. Организацијата на заштита на правата на затворениците во Венецуела денеска соопшти дека затворски чувари, за време на бунт во затвор во сојузната држава Португеса , убиле 23 затвореници. Умберто Прадо од Опсерваторијата за венецуелските затвори рече

Бунт во затвор во Венецуела, убиени 23 затвореници

Бунт во затвор во Венецуела, убиени 23 затвореници

Организацијата на заштита на правата на затворениците во Венецуела денеска соопшти дека затворски чувари, за време на бунт во затвор во сојузната држава Португеса , убиле 23 затвореници. Умберто Прадо од Опсерваторијата за венецуелските затвори рече дека во бунтот биле ранети и 18 чувари. Тој затвор е 350 километри од главниот град Каракас. Венецуелските

Бунт во затвор во Венецуела, убиени 23 затвореници

Бунт во затвор во Венецуела, убиени 23 затвореници

Организацијата на заштита на правата на затворениците во Венецуела денеска соопшти дека затворски чувари, за време на бунт во затвор во сојузната држава Португеса убиле 23 затвореници. Умберто Прадо од Опсерваторијата за венецуелските затвори рече дека во бунтот биле ранети и 18 чувари. Тој затвор се наоѓа на 350 километри од главниот град Каракас

Бунт во затвор во Венецуела, убиени 23 затвореници, повредени 18 чуври

Бунт во затвор во Венецуела, убиени 23 затвореници, повредени 18 чуври

Организацијата на заштита на правата на затворениците во Венецуела денеска соопшти дека затворски чувари, за време на бунт во затвор во сојузната држава Португеса , убиле 23 затвореници. Умберто Прадо од Опсерваторијата за венецуелските затвори рече дека во бунтот биле ранети и 18 чувари. Тој затвор е 350 километри од главниот град Каракас. Венецуелските

Бунт во затвор во Венецуела, убиени 23 затвореници

Бунт во затвор во Венецуела, убиени 23 затвореници

Организацијата на заштита на правата на затворениците во Венецуела денеска соопшти дека затворски чувари, за време на бунт во затвор во сојузната држава Португеса , убиле 23 затвореници. Умберто Прадо од Опсерваторијата за венецуелските затвори рече дека во бунтот биле ранети и 18 чувари. Тој затвор е 350 километри од главниот град Каракас. Венецуелските

Бунт во затвор во Венецуела, убиени 23 затвореници

Бунт во затвор во Венецуела, убиени 23 затвореници

Каракас, 25 мај 2019 (МИА) – Организацијата на заштита на правата на затворениците во Венецуела денеска соопшти дека затворски чувари, за време на бунт во затвор во сојузната држава Португеса , убиле 23 затвореници. Умберто Прадо од Опсерваторијата за венецуелските затвори рече дека во бунтот биле ранети и 18 чувари. Тој затвор е 350 километри од главниот

Хаос во Венецуела: Убиени 29 затвореници, повредени 19 полицајци

Хаос во Венецуела: Убиени 29 затвореници, повредени 19 полицајци

Хаос во Венецуела: Убиени 29 затвореници, повредени 19 полицајци Дваесет и девет затвореници се убиени, а 19 полициски службеници се ранети во судир во петокот ноќта по средноевропско време затвор во централна Венецуела, за кој властете велат дека избувнал при обид за бегства, а невалдините организации ги опишуваат како масакр. Инцидентот се случил

Во Венецуела 29 затвореници загинаа во бунт во затвор

Во Венецуела 29 затвореници загинаа во бунт во затвор

Дваесет и девет затвореници се убиени а 19 полициски службеници се ранети во судир во петокот ноќта по средноевропско време затвор во централна Венецуела, за кој властете велат дека избувнал при обид за бегства, а невалдините организации ги опишуваат како масакр. Инцидентот се случил во градот Аваригуа, во сојузната држава Протогеза, 350 километри