притисни ентер »

Реченицата што никогаш не се заборава (виц)
Реченицата што никогаш не се заборава (виц)

Реченицата што никогаш не се заборава (виц)

– Брат, има ли некоја реченица што ти ја рекле после се*с, што никогаш нема да ја заборавиш? – Има. – Која? – Ајде, да видиме дали друг пат пак ќе крадеш цреши!