притисни ентер »

Isla Sa Ferradura – вистински рај за секој од нас!
Isla Sa Ferradura – вистински рај за секој од нас!

Isla Sa Ferradura – вистински рај за секој од нас!

Ибица е веќе истражено игралиште за љубителите на добри забави, бурен ноќен живот и сè друго што доаѓа со него. Дури и денес, клубовите кои ја прославија работат, но за оние туристи кои не сакаат нивниот одмор да помине во непроспиени ноќи и забави до зори, блиските острови нудат многу поинтересни опции. Инсајдерската тајна на жителите на Ибица и тврдоглавите