притисни ентер »

Отворена изложба на фотографии „„Andalucia” на Колевски и Пенушлиски
Отворена изложба на фотографии „„Andalucia” на Колевски и Пенушлиски

Отворена изложба на фотографии „„Andalucia” на Колевски и Пенушлиски

Во Галеријата на МКЦ вечерва беше отворена изложба на фотографии од Дејан Колевски и Кирил Пенушлиски насловена „Andalucia”. На изложбата се претставени четириесетина уметнички фотографии на двајцата современи македонски фотографи направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда, каде што авторите имаа студиски престој во периодот

Изложба на фотографии направени во Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда

Изложба на фотографии направени во Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда

Во Галеријата на МКЦ вечерва ќе биде отворена изложба на фотографии од Дејан Колевски и Кирил Пенушлиски насловена „Andalucia". На изложбата ќе бидат претставени четириесетина уметнички фотографии на двајцата современи македонски фотографи направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда, каде што авторите имаа студиски престој

Изложба на фотографии направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда

Изложба на фотографии направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда

Во Галеријата на МКЦ вечерва ќе биде отворена изложба на фотографии од Дејан Колевски и Кирил Пенушлиски насловена „Andalucia“. На изложбата ќе бидат претставени четириесетина уметнички фотографии на двајцата современи македонски фотографи направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда, каде што авторите имаа студиски престој

Изложба на фотографии „„Andalucia” на Колевски и Пенушлиски

Изложба на фотографии „„Andalucia” на Колевски и Пенушлиски

Во Галеријата на МКЦ вечерва ќе биде отворена изложба на фотографии од Дејан Колевски и Кирил Пенушлиски насловена „Andalucia”. На изложбата ќе бидат претставени четириесетина уметнички фотографии на двајцата современи македонски фотографи направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда, каде што авторите имаа студиски престој

Запознајте дел од Шпанија преку фотографиите на двајца македонски автори

Запознајте дел од Шпанија преку фотографиите на двајца македонски автори

Во Галеријата на МКЦ вечерва ќе биде отворена изложба на фотографии од Дејан Колевски и Кирил Пенушлиски насловена „Andalucia“. На изложбата ќе бидат претставени четириесетина уметнички фотографии на двајцата современи македонски фотографи направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда, каде што авторите имаа студиски престој

Изложба на фотографии од Андалузија

Изложба на фотографии од Андалузија

Во Галеријата на МКЦ вечерва ќе биде отворена изложба на фотографии од Дејан Колевски и Кирил Пенушлиски насловена „Andalucia“. На изложбата ќе бидат претставени четириесетина уметнички фотографии на двајцата современи македонски фотографи направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда, каде што авторите имаа студиски престој

Изложба на фотографии направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда

Изложба на фотографии направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда

Во Галеријата на МКЦ вечерва ќе биде отворена изложба на фотографии од Дејан Колевски и Кирил Пенушлиски насловена „Andalucia“. На изложбата ќе бидат претставени четириесетина уметнички фотографии на двајцата современи македонски фотографи направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда, каде што авторите имаа студиски престој

Изложба на фотографии: Колевски и Пенушлиски нудат уметничко толкување на идентитетот на Андалузија

Изложба на фотографии: Колевски и Пенушлиски нудат уметничко толкување на идентитетот на Андалузија

Во Галеријата на Младинскиот културен центар на 25 март, со почеток од 20 часот ќе се отвори изложба на фотографии од Дејан Колевски и Кирил Пенушлиски насловена “Andalucia“. На изложбата ќе бидат претставени четириесетина уметнички фотографии на двајцата современи македонски фотографи – Колевски и Пенушлиски. Изложените фотографии се направени во

Изложба на фотографии направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда

Изложба на фотографии направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда

Во Галеријата на МКЦ вечерва ќе биде отворена изложба на фотографии од Дејан Колевски и Кирил Пенушлиски насловена „Andalucia“. На изложбата ќе бидат претставени четириесетина уметнички фотографии на двајцата современи македонски фотографи направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда, каде што авторите имаа студиски престој

Изложба на фотографии направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда

Изложба на фотографии направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда

Во Галеријата на МКЦ вечерва ќе биде отворена изложба на фотографии од Дејан Колевски и Кирил Пенушлиски насловена „Andalucia“. На изложбата ќе бидат претставени четириесетина уметнички фотографии на двајцата современи македонски фотографи направени во градовите Кордоба, Севиља, Гранада, Гарзамела, Кадиз и Ронда, каде што авторите имаа студиски престој