притисни ентер »

Метлата како метафора
Метлата како метафора

Метлата како метафора

Што го натера актерот Драган Спасов-Дац, верен член на СДСМ кој се залагаше да победи Пендаровски, на предизборен митинг да му подари на премиерот Заев метла. Што го натера актерот Драган Спасов-Дац, верен член на СДСМ кој се залагаше да победи Пендаровски, на предизборен митинг да му подари на премиерот Заев метла. Така му отвори работа, и тоа тешка

Метлата како метафора

Метлата како метафора

Што го натера актерот Драган Спасов-Дац, верен член на СДСМ кој се залагаше да победи Пендаровски, на предизборен митинг да му подари на премиерот Заев метла. Така му отвори работа, и тоа тешка работа. На Заев му текна да ја олесни малку работата и предлагаше секој со таа метла да го чисти во својот двор. Протестираа жолчно комшиите: тоа е навреда