притисни ентер »

Boom подготвува суперсоничен авион, United Airlines веќе испрати нарачка
Boom подготвува суперсоничен авион, United Airlines веќе испрати нарачка

Boom подготвува суперсоничен авион, United Airlines веќе испрати нарачка

Американската компанија Boom е чекор поблиску до целта за „оживување“ на суперсонични летови, откако објави план за изградба на производствена фабрика на меѓународниот аеродром „Педмеонт Триад“ во Северна Каролина. Кога фабриката ќе биде изградена, до 2030 година ќе бидат вработени околу 1.750 луѓе, кои ќе работат на производството на претстојниот

Boom подготвува суперсоничен авион, United Airlines веќе испрати нарачка

Boom подготвува суперсоничен авион, United Airlines веќе испрати нарачка

Американската компанија Boom е чекор поблиску до целта за „оживување“ на суперсонични летови, откако објави план за изградба на производствена фабрика на меѓународниот аеродром „Педмеонт Триад“ во Северна Каролина. Кога фабриката… Текстот Boom подготвува суперсоничен авион, United Airlines веќе испрати нарачка е превземен од USB.mk . The post Boom