притисни ентер »

Отворен 6. „Малински Фото Фестивал“ во Куманово
Отворен 6. „Малински Фото Фестивал“ во Куманово

Отворен 6. „Малински Фото Фестивал“ во Куманово

По шестти пат, денеска, во Куманово е отворен „Малински фото фестивал“ во организација на Фото Клуб Куманово. Првата од неколкуте изложби на програмата на фестивалот беше отворена во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ насловена „Круг“. Куманово, 25 мај 2019 (МИА) – По шестти пат, денеска, во Куманово е отворен  „Малински фото фестивал“ во организација

Отворен 6. „Малински Фото Фестивал“ во Куманово

Отворен 6. „Малински Фото Фестивал“ во Куманово

По шестти пат, денеска, во Куманово е отворен  „Малински фото фестивал“ во организација на Фото Клуб Куманово. Првата од неколкуте изложби на програмата на фестивалот беше отворена во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ насловена „Круг“. -Како прв фотограф во Куманово, Малински ни пренесува историско – културен капитал од едно време во кое се испреплетуваат