притисни ентер »

Водителка читала вести кога во студио се појавил неочекуван гостин: Не можела да не се насмее…
Водителка читала вести кога во студио се појавил неочекуван гостин: Не можела да не се насмее…

Водителка читала вести кога во студио се појавил неочекуван гостин: Не можела да не се насмее…

Водителката на МСНБЦ вести, Кортни Кјуб, покажала дека е мајстор во вршење на неколку работи во исто време. Имено во средата наутро нејзиниот син се појавил во студиото каде се емитуваат вести во живо. Кјуб известувала за националната безбедност и Пентагон, зборувала за воздушните напади на Турција над Сирија, кога оддеднаш во студиото се појавило

ОД ОВА НЕМА ПОУБАВО – Водителка читала вести кога во студио се појавил неочекуван гостин: Не можела да не се насмее…

ОД ОВА НЕМА ПОУБАВО – Водителка читала вести кога во студио се појавил неочекуван гостин: Не можела да не се насмее…

ИЗВОР Скопје24 | октомври 10, 2019 Водителката на МСНБЦ вести, Кортни Кјуб, покажала дека е мајстор во вршење на неколку работи во исто време. Имено во средата наутро нејзиниот син се појавил во студиото каде се емитуваат вести во живо. Кјуб известувала за националната безбедност и Пентагон, зборувала за воздушните напади на Турција над Сирија, кога

НЕ МОЖЕШЕ ДА НЕ СЕ НАСМЕЕ: Водителка читаше вести кога во студио се појави неочекуван гостин

НЕ МОЖЕШЕ ДА НЕ СЕ НАСМЕЕ: Водителка читаше вести кога во студио се појави неочекуван гостин

Водителката на МСНБЦ вести, Кортни Кјуб покажа дека е мајстор во вршење на неколку работи во исто време. Имено во средата наутро нејзиниот син се појави во студио каде се емитуваа вести во живо. Кјуб известуваше за националната безбедност и Пентагон, зборуваше за воздушните напади на Турција над Сирија, кога оддеднаш се појави ало моче во студиото

Водителката читаше сериозни вести, кога некој неочекуван и влезе во студиото!

Водителката читаше сериозни вести, кога некој неочекуван и влезе во студиото!

Водителката на вестите на MSNBC Кортни Кјуб покажала дека е мајстор во обавувањето повеќе задачи одеднаш откако во утринските вести и „влетало“ нејзиното синче. И додека Кортни во утринската програма во живо се обидуваше да ја одржи концентрацијата на ниво, малиот си дојде до мама и почна да ја задева. „Извинете, моите деца се овде“, рекла Кортни додека

Водителката читаше сериозни вести, кога некој неочекуван и влезе во студиото!

Водителката читаше сериозни вести, кога некој неочекуван и влезе во студиото!

Водителката на вестите на MSNBC Кортни Кјуб покажала дека е мајстор во обавувањето повеќе задачи одеднаш откако во утринските вести и „влетало“ нејзиното синче. И додека Кортни во утринската програма во живо се обидуваше да ја одржи концентрацијата на ниво, малиот си дојде до мама и почна да ја задева. „Извинете, моите деца се овде“, рекла Кортни додека

Водителка читаше вести кога во студио се појави неочекуван гостин, па не можеше да не се насмее

Водителка читаше вести кога во студио се појави неочекуван гостин, па не можеше да не се насмее

Водителката на МСНБЦ вести, Кортни Кјуб покажа дека е мајстор во вршење на неколку работи во исто време. Имено во средата наутро нејзиниот син се појави во студио каде се емитуваа вести во живо. Кјуб известуваше за националната безбедност и Пентагон, зборуваше за воздушните напади на Турција над Сирија, кога оддеднаш се појави ало моче во студиото

Сладок натрапник: Синчето на водителката “влета” во вестите во живо

Сладок натрапник: Синчето на водителката “влета” во вестите во живо

Водителката на вести, Кортни Кјуб, известувала за националната безбедност и Пентагон и за воздушните напади на Турција над Сирија, кога оддеднаш во студиото се појавило малечко момче. Нејзиниот син се појавил во студиото каде се емитуваат вести во живо и се обидел да го одвлече вниманието на мајка му. „Извинете моето дете е тука“, рекла таа со намевка

Водителка читаше вести кога во студио се појави неочекуван гостин, па не можеше да не се насмее

Водителка читаше вести кога во студио се појави неочекуван гостин, па не можеше да не се насмее

Водителката на МСНБЦ вести, Кортни Кјуб покажа дека е мајстор во вршење на неколку работи во исто време. Имено во средата наутро нејзиниот син се појави во студио каде се емитуваа вести во живо. Кјуб известуваше за националната безбедност и Пентагон, зборуваше за воздушните напади на Турција над Сирија, кога оддеднаш се појави ало моче во студиото

ОД ОВА НЕМА ПОУБАВО – Водителка читала вести кога во студио се појавил неочекуван гостин: Не можела да не се насмее…

ОД ОВА НЕМА ПОУБАВО – Водителка читала вести кога во студио се појавил неочекуван гостин: Не можела да не се насмее…

Водителката на МСНБЦ вести, Кортни Кјуб, покажала дека е мајстор во вршење на неколку работи во исто време. Имено во средата наутро нејзиниот син се појавил во студиото каде се емитуваат вести во живо. Кјуб известувала за националната безбедност и Пентагон, зборувала за воздушните напади на Турција над Сирија, кога оддеднаш во студиото се појавило

Водителка читаше вести кога во студио се појави неочекуван гостин, па не можеше да не се насмее

Водителка читаше вести кога во студио се појави неочекуван гостин, па не можеше да не се насмее

Водителката на МСНБЦ вести, Кортни Кјуб покажа дека е мајстор во вршење на неколку работи во исто време. Имено во средата наутро нејзиниот син се појави во студио каде се емитуваа вести во живо. Кјуб известуваше за националната безбедност и Пентагон, зборуваше за воздушните напади на Турција над Сирија, кога оддеднаш се појави мало моче во студиото