притисни ентер »

„Млади за Македонија“ со апел до Македонците во Хрватска за поддршка на Петир за ЕП
„Млади за Македонија“ со апел до Македонците во Хрватска за поддршка на Петир за ЕП

„Млади за Македонија“ со апел до Македонците во Хрватска за поддршка на Петир за ЕП

Студентското движење „Млади за Македонија“ ги повика Македонците во Хрватска со својот потпис да ја поддржат кандидатурата на Маријана Петир за уште еден мандат во Европскиот парламент. „Млади за Македонија“ изразува целосна и безрезервна поддршка за кандидатурата на Маријана Петир за пратеник во Европскиот парламент. Ги повикуваме сите Македонци во

„Млади за Македонија“ со апел до Македонците во Хрватска за ја поддржат Петир за ЕП

„Млади за Македонија“ со апел до Македонците во Хрватска за ја поддржат Петир за ЕП

Студентското движење „Млади за Македонија“ ги повика Македонците во Хрватска со својот потпис да ја поддржат кандидатурата на Маријана Петир за уште еден мандат во Европскиот парламент. „Млади за Македонија“ изразува целосна и безрезервна поддршка за кандидатурата на Маријана Петир за пратеник во Европскиот парламент. Ги повикуваме сите Македонци во

Апел за поддршка на Маријана Петир од Македонците во Хрватска

Апел за поддршка на Маријана Петир од Македонците во Хрватска

Маријана Петир е голем пријател и поддржувач на Македонија и македонскиот народ. Поради тоа, апелираме сите Македонци во Хрватска да гласаат за Листата бр. 21 „Од народот за народот“ и со тоа да ја поддржат почитуваната Маријана Петир на утрешните избори (26.5.2019) за пратеници во Европскиот парламент. Да не заборавиме што се` прави оваа европратеничка