притисни ентер »

Изборни ветувања со ограничен рок: Мерните станици не проработеа, а се расипа и таа во Карпош
Изборни ветувања со ограничен рок: Мерните станици не проработеа, а се расипа и таа во Карпош

Изборни ветувања со ограничен рок: Мерните станици не проработеа, а се расипа и таа во Карпош

Завршија изборите, ветените работи се заборавија. Па така вчера депонијата кај Шутка гореше можеби најмногу до сега, а во обидот да се види каква е состојбата со загаденоста на воздухот во Карпош, граѓани останаа зачудени оти мерната станица на министерството за животна средина во Карпош- не работи. Никој не излезе да објасни за депонијата, а ниту

О2 иницијатива: Дивата депонија во Шутка „пуштена на максимум“-

О2 иницијатива: Дивата депонија во Шутка „пуштена на максимум“-

Иницијативата О2 на својот Фејсбук профил споделија видео од дивата депонија во Шутка, потенцирајќи дека никој не се грижи во државава за здравјето на граѓаните, како и потенцирајќи на мерната станица во Карпош која не функционира од вчера. До кога? Се игнорираат барањата на граѓаните, се игнорираат заклучоците на Институтот за јавно здравје каде се

О2 иницијатива: Дивата депонија во Шутка „пуштена на максимум“-  се игнорираат пораките од Институтот за јавно здравје, мерната станица во Карпош не работи

О2 иницијатива: Дивата депонија во Шутка „пуштена на максимум“- се игнорираат пораките од Институтот за јавно здравје, мерната станица во Карпош не работи

О2 иницијатива: Дивата депонија во Шутка „пуштена на максимум“- се игнорираат пораките од Институтот за јавно здравје, мерната станица во Карпош не работи Иницијативата О2 на својот Фејсбук профил споделија видео од дивата депонија во Шутка, потенцирајќи дека никој не се грижи во државава за здравјето на граѓаните, како и потенцирајќи на мерната станица