притисни ентер »

Во Србија пристигнаа уште 250.000 вакцини „Спутник В“
Во Србија пристигнаа уште 250.000 вакцини „Спутник В“

Во Србија пристигнаа уште 250.000 вакцини „Спутник В“

Уште 250.000 дози вакцини „Спутник В“ пристигнаа синоќа во Србија, и тие веднаш беа транспортирани до Институтот Торлак, изјави Ненад Поповиќ, министер во српската влада и претседател на Меѓувладиниот комитет за соработка со Русија. „Вакцините беа доставени во Србија од фабриката Генериум во Владимирскиот регион“, рече Поповиќ. Тој посочи дека руската

Во Србија пристигнаа уште 250.000 дози на Спутник В

Во Србија пристигнаа уште 250.000 дози на Спутник В

Во Србија пристигнаа уште 250.000 дози вакцина Спутник В, изјави Ненад Поповиќ, министер во српската Влада и претседател на Меѓувладиниот комитет за соработка со Русија. Како што јави дописникот на МИА од Белград, Поповиќ прецизираше дека станува збор за 100.000 дози на компонента 1 и 150.000 дози на компонента. -Вакцините беа доставени во Србија од

Во Србија пристигнаа уште 250.000 дози на Спутник В

Во Србија пристигнаа уште 250.000 дози на Спутник В

Во Србија пристигнаа уште 250.000 дози вакцина Спутник В, изјави Ненад Поповиќ, министер во српската Влада и претседател на Меѓувладиниот комитет за соработка со Русија. Како што јави дописникот на МИА од Белград, Поповиќ прецизираше дека станува збор за 100.000 дози на компонента 1 и 150.000 дози на компонента. -Вакцините беа доставени во Србија од

250.000 дози „Спутник В“ пристигнаа во Србија

250.000 дози „Спутник В“ пристигнаа во Србија

Уште 250.000 дози вакцини „Спутник В“ пристигнаа синоќа во Србија, и тие веднаш беа транспортирани до Институтот Торлак, изјави Ненад Поповиќ, министер во српската влада и претседател на Меѓувладиниот комитет за соработка со Русија. Вакцините беа доставени во Србија од фабриката Генериум во Владимирскиот регион“, рече Поповиќ. Тој посочи дека руската

Во Србија стигнаа уште 250.000 вакцини „Спутник В“

Во Србија стигнаа уште 250.000 вакцини „Спутник В“

Уште 250.000 дози вакцини „Спутник В“ пристигнаа синоќа во Србија, и тие веднаш беа транспортирани до Институтот Торлак, изјави Ненад Поповиќ, министер во српската влада и претседател на Меѓувладиниот комитет за соработка со Русија. „Вакцините беа доставени во Србија од фабриката Генериум во Владимирскиот регион“, рече Поповиќ. Тој посочи дека руската

Во Србија стигнаа уште 250.000 вакцини „спутник В“

Во Србија стигнаа уште 250.000 вакцини „спутник В“

Уште 250.000 дози вакцини „спутник В“ пристигнаа синоќа во Србија, и тие веднаш беа транспортирани до Институтот Торлак, изјави Ненад Поповиќ, министер во српската влада и претседател на Меѓувладиниот комитет за соработка со Русија. – Вакцините беа доставени во Србија од фабриката Генериум во Владимирскиот регион – рече Поповиќ. Тој посочи дека руската

Во Србија стигнаа уште 250.000 вакцини „Спутник В“

Во Србија стигнаа уште 250.000 вакцини „Спутник В“

Уште 250.000 дози вакцини „Спутник В“ пристигнаа синоќа во Србија, и тие веднаш беа транспортирани до Институтот Торлак, изјави Ненад Поповиќ, министер во српската влада и претседател на Меѓувладиниот комитет за соработка со Русија. „Вакцините беа доставени во Србија од фабриката Генериум во Владимирскиот регион“, рече Поповиќ. Тој посочи дека руската

Во Србија стигнаа уште 250.000 вакцини „Спутник В“

Во Србија стигнаа уште 250.000 вакцини „Спутник В“

Уште 250.000 дози вакцини „Спутник В“ пристигнаа синоќа во Србија, и тие веднаш беа транспортирани до Институтот Торлак, изјави Ненад Поповиќ, министер во српската влада и претседател на Меѓувладиниот комитет за соработка со Русија. „Вакцините беа доставени во Србија од фабриката Генериум во Владимирскиот регион“, рече Поповиќ. Тој посочи дека руската

Во Србија стигнаа уште 250.000 вакцини „Спутник В“

Во Србија стигнаа уште 250.000 вакцини „Спутник В“

Уште 250.000 дози вакцини „Спутник В“ пристигнаа синоќа во Србија, и тие веднаш беа транспортирани до Институтот Торлак, изјави Ненад Поповиќ, министер во српската влада и претседател на Меѓувладиниот комитет за соработка со Русија. „Вакцините беа доставени во Србија од фабриката Генериум во Владимирскиот регион“, рече Поповиќ. Тој посочи дека руската