притисни ентер »

Прилепскиот ракомет се враќа дома- по 11 години пауза ставена во функција универзалната сала

Прилепскиот ракомет се враќа дома- по 11 години пауза ставена во функција универзалната сала

„Храмот“ на прилепскиот ракомет, на малиот фудбал и кошарката, Универзалната сала, повторно им се враќа на спортистите! Под покровителство на Агенцијата за млади и спорт, вчера беа склучени договори за изнајмување на Универзалната сала на два спортски клуба од градот. Договорите беа склучени помеѓу АД за изградба и стопанисување со станбен простор

Прилепскиот ракомет се враќа дома – по пауза од 11 години ставена во функција Универзалната сала

Прилепскиот ракомет се враќа дома – по пауза од 11 години ставена во функција Универзалната сала

„Храмот“ на прилепскиот ракомет, на малиот фудбал и кошарката, Универзалната сала, повторно им се враќа на спортистите! Под покровителство на Агенцијата за млади и спорт, вчера беа склучени договори за изнајмување на Универзалната сала на два спортски клуба од градот. Договорите беа склучени помеѓу АД за изградба и стопанисување со станбен простор