притисни ентер »

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на КФОР
Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на КФОР

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на КФОР

Србија е разочарана од реакцијата на КФОР, изјави српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ и оцени дека „многумина избрзуваат со заклучоци“ за она што се случи во неделата во селото Бањска на Косово, јави дописникот на МИА од Белград. Тој за Радио телевизија на Србија додаде дека она што се знае е дека има мртви, ранети, уапсени и оти сега треба

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на КФОР

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на КФОР

Србија е разочарана од реакцијата на КФОР, изјави српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ и оцени дека „многумина избрзуваат со заклучоци“ за она што се случи во неделата во селото Бањска на Косово, јави дописникот на МИА од Белград. Тој за Радио телевизија на Србија додаде дека она што се знае е дека има мртви, ранети, уапсени и оти сега треба

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на Кфор

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на Кфор

Србија е разочарана од реакцијата на КФОР, изјави српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ и оцени дека „многумина избрзуваат со заклучоци“ за она што се случи во неделата во селото Бањска на Косово, јави дописникот на МИА од Белград. Тој за Радио телевизија на Србија додаде дека она што се знае е дека има мртви, ранети, уапсени и оти сега треба

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на КФОР

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на КФОР

Србија е разочарана од реакцијата на КФОР, изјави српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ и оцени дека „многумина избрзуваат со заклучоци“ за она што се случи во неделата во селото Бањска на Косово, јави дописникот на МИА од Белград. Тој за Радио телевизија на Србија додаде дека она што се знае е дека има мртви, ранети, уапсени и оти сега треба

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на КФОР на Косово

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на КФОР на Косово

Србија е разочарана од реакцијата на КФОР, изјави српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ и оцени дека „многумина избрзуваат со заклучоци“ за она што се случи во неделата во селото Бањска на Косово, јави дописникот на МИА од Белград. Тој за Радио телевизија на Србија додаде дека она што се знае е дека има мртви, ранети, уапсени и оти сега треба

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на Кфор

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на Кфор

Србија е разочарана од реакцијата на КФОР, изјави српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ и оцени дека „многумина избрзуваат со заклучоци“ за она што се случи во неделата во селото Бањска на Косово, јави дописникот на МИА од Белград. Тој за Радио телевизија на Србија додаде дека она што се знае е дека има мртви, ранети, уапсени и оти сега треба

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на КФОР на Косово

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на КФОР на Косово

Србија е разочарана од реакцијата на КФОР, изјави српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ и оцени дека „многумина избрзуваат со заклучоци“ за она што се случи во неделата во селото Бањска на Косово, јави дописникот на МИА од Белград. Тој за Радио телевизија на Србија додаде дека она што се знае е дека има мртви, ранети, уапсени и оти сега треба

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на КФОР

Вучевиќ: Србија разочарана од реакцијата на КФОР

Србија е разочарана од реакцијата на КФОР, изјави српскиот министер за одбрана Милош Вучевиќ и оцени дека „многумина избрзуваат со заклучоци“ за она што се случи во неделата во селото Бањска на Косово, јави дописникот на МИА од Белград. Тој за Радио телевизија на Србија додаде дека она што се знае е дека има мртви, ранети, уапсени и оти сега треба

АП: Малку е веројатно дека КФОР ќе го исполни барањето на Вучиќ да ја преземе безбедноста на северно Косово

АП: Малку е веројатно дека КФОР ќе го исполни барањето на Вучиќ да ја преземе безбедноста на северно Косово

Американската новинска агенција Асошиејтед прес (АП) пишува дека е „малку веројатно“ КФОР да го исполни денешното барање на српскиот претседател Александар Вучиќ да ја преземе безбедноста на северот на Косово од „Полицијата на Аљбин Курти“, што Вучиќ го побарал утрово во разговор со претставници на Квинта во Белград. Меѓутоа, пишува понатаму АП, „немаше