притисни ентер »

Мислите дека кафеавиот шекер е подобар од белиот?
Мислите дека кафеавиот шекер е подобар од белиот?

Мислите дека кафеавиот шекер е подобар од белиот?

Склони сме на верувањата дека кафеавата храна е поздрава од бела, на пример кога станува збор за шекер или ориз. Зошто е тоа така? Кафеавиот шекер е нешто малку обработен во однос на белиот шекер. За производство на обичен шекер, сокот од шекерна трска се готви и потоа се филтрира за да се формираат кристали. Кристалите подоцна се преместуваат во центрифуга

Мислите ли дека кафеавиот шекер е подобар од белиот?

Мислите ли дека кафеавиот шекер е подобар од белиот?

Склони сме на верувањата дека кафеавата храна е поздрава од бела, на пример кога станува збор за шекер или ориз. Зошто е тоа така? Кафеавиот шекер е нешто малку обработен во однос на белиот шекер. За производство на обичен шекер, сокот од шекерна трска се готви и потоа се филтрира за да се формираат кристали. Кристалите подоцна се преместуваат во центрифуга