притисни ентер »

Работи кои не треба да ги правите преку СМС пораки
Работи кои не треба да ги правите преку СМС пораки

Работи кои не треба да ги правите преку СМС пораки

Постојат многу причини зошто испраќањето пораки е несоодветно во ситуации во кои сакате да пренесете важни информации. Ова, пред сè, покажува непочитување. Исто така, СМС пораките не можат да ја пренесат пораката на вистинскиот начин, а можат да предизвикаат недоразбирања меѓу соговорниците, бидејќи еден од нив, на пример, не ја разбира вистинската