притисни ентер »

„Европа да се спреми: ДРОГА 50 ПАТИ ПОСИЛНА ОД ХЕРОИН со нагло зголемување, десетици илјади Американци веќе умираат“
„Европа да се спреми: ДРОГА 50 ПАТИ ПОСИЛНА ОД ХЕРОИН со нагло зголемување, десетици илјади Американци веќе умираат“

„Европа да се спреми: ДРОГА 50 ПАТИ ПОСИЛНА ОД ХЕРОИН со нагло зголемување, десетици илјади Американци веќе умираат“

Европската унија мора да се подготви за нагло зголемување на синтетичката дрога фентанил, изјави европската комесарка за внатрешни работи Илва Јохансон за „ Политико “. Ова е реакција на предупредувањето на американскиот државен секретар Ентони Блинкен дека Европа или се уште не открила проблем со синтетичките дроги или наскоро ќе го открие. Фентанил

„Европа да се спреми: ДРОГА 50 ПАТИ ПОСИЛНА ОД ХЕРОИН со нагло зголемување, десетици илјади Американци веќе умираат“

„Европа да се спреми: ДРОГА 50 ПАТИ ПОСИЛНА ОД ХЕРОИН со нагло зголемување, десетици илјади Американци веќе умираат“

Европската унија мора да се подготви за нагло зголемување на синтетичката дрога фентанил, изјави европската комесарка за внатрешни работи Илва Јохансон за „ Политико “. Ова е реакција на предупредувањето на американскиот државен секретар Ентони Блинкен дека Европа или се уште не открила проблем со синтетичките дроги или наскоро ќе го открие. Фентанил

Нов вид силна синтетичка дрога и се заканува на Европа

Нов вид силна синтетичка дрога и се заканува на Европа

Ова е реакција на предупредувањето на американскиот државен секретар Ентони Блинкен дека Европа или се уште не открила проблем со синтетичките дроги или наскоро ќе открие. Фентанил е синтетичка дрога која се проценува дека е 50 пати посилна од хероинот и е причина за смртта на десетици илјади Американци кои умираат од предозирање секоја година. На

Нов вид силна синтетичка дрога и се заканува на Европа

Нов вид силна синтетичка дрога и се заканува на Европа

Ова е реакција на предупредувањето на американскиот државен секретар Ентони Блинкен дека Европа или се уште не открила проблем со синтетичките дроги или наскоро ќе открие. Фентанил е синтетичка дрога која се проценува дека е 50 пати посилна од хероинот и е причина за смртта на десетици илјади Американци кои умираат од предозирање секоја година. На

Нов вид силна синтетичка дрога ѝ се заканува на Европа

Нов вид силна синтетичка дрога ѝ се заканува на Европа

45 Споделувања Share Tweet Европската унија мора да се подготви за нагло зголемување на синтетичката дрога фентанил, изјави европската комесарка за внатрешни работи Илва Јохансон за Политико. Ова е реакција на предупредувањето на американскиот државен секретар Ентони Блинкен дека Европа или се уште не открила проблем со синтетичките дроги или наскоро

Нов вид силна синтетичка дрога и се заканува на Европа

Нов вид силна синтетичка дрога и се заканува на Европа

Нов вид силна синтетичка дрога и се заканува на Европа Европската унија мора да се подготви за нагло зголемување на синтетичката дрога фентанил, изјави европската комесарка за внатрешни работи Илва Јохансон за Политико. Ова е реакција на предупредувањето на американскиот државен секретар Ентони Блинкен дека Европа или се уште не открила проблем со

Нова силна синтетичка дрога и се заканува на Европа

Нова силна синтетичка дрога и се заканува на Европа

Европската унија мора да се подготви за нагло зголемување на синтетичката дрога фентанил, изјави европската комесарка за внатрешни работи Илва Јохансон за Политико. Ова е реакција на предупредувањето на американскиот државен секретар Ентони Блинкен дека Европа или се уште не открила проблем со синтетичките дроги или наскоро ќе открие. Фентанил е синтетичка

Нов вид синтетичка дрога ѝ се заканува на Европа

Нов вид синтетичка дрога ѝ се заканува на Европа

Европската Унија мора да се подготви за нагло зголемување на синтетичката дрога фентанил, изјави европската комесарка за внатрешни работи Илва Јохансон за Политико. Ова е реакција на предупредувањето на американскиот државен секретар Ентони Блинкен дека Европа или сѐ уште не открила проблем со синтетичките дроги или наскоро ќе открие. Фентанил е синтетичка

Нов вид силна синтетичка дрога и се заканува на Европа

Нов вид силна синтетичка дрога и се заканува на Европа

Европската унија мора да се подготви за нагло зголемување на синтетичката дрога фентанил, изјави европската комесарка за внатрешни работи Илва Јохансон за Политико. Ова е реакција на предупредувањето на американскиот државен секретар Ентони Блинкен дека Европа или се уште не открила проблем со синтетичките дроги или наскоро ќе открие. Фентанил е синтетичка

Синтетичката дрога фентанил ѝ се заканува на Европа, 50 пати е посилна од хероинот

Синтетичката дрога фентанил ѝ се заканува на Европа, 50 пати е посилна од хероинот

Фото: Принтскрин/Би-би-си Европската Унија мора да се подготви за нагло зголемување на синтетичката дрога фентанил, изјави европската комесарка за внатрешни работи Илва Јохансон за „Политико“. Ова е реакција на предупредувањето на американскиот државен секретар Ентони Блинкен дека Европа или се уште не открила проблем со синтетичките дроги или наскоро