притисни ентер »

Оваа баба (75) “пука“ од здравје: „Го пијам ова и имам подобар притисок и шеќер од младите луѓе
Оваа баба (75) “пука“ од здравје: „Го пијам ова и имам подобар притисок и шеќер од младите луѓе

Оваа баба (75) “пука“ од здравје: „Го пијам ова и имам подобар притисок и шеќер од младите луѓе

Овој напиток делува и на чир, улкус и респираторни мачнини, а помага и спречува бактериски инфекции. Денес поголем дел од светската популација имаат проблем со зголемен крвен притисок и шеќер во крвта. Покрај медицинските терапии во зависност од тежината на состојбата, луѓето во текот на годините успеале да откријат и природни методи кои можат да помогнат