притисни ентер »

Нено направил „пита со сладолед“: „Не е легално да го направам  најбараниот рецепт за годината“
Нено направил „пита со сладолед“: „Не е легално да го направам  најбараниот рецепт за годината“

Нено направил „пита со сладолед“: „Не е легално да го направам најбараниот рецепт за годината“

Сараевскиот фудблогер Нено Свјетлановиќ на многумина им е познат по интересните рецепти и карактеристичниот хумор, а овојпат своите следбеници ги изненадил со „пита од сладолед“. Имено, минатото лето луѓето му испратиле интересна објава од Твитер, каде пишувало „Толку е жешко, да е крајно време некој да измисли бурек со сладолед“, за да го убедат да