притисни ентер »

Возбудлива и свежа програма на 18-тиот Оффест
Возбудлива и свежа програма на 18-тиот Оффест

Возбудлива и свежа програма на 18-тиот Оффест

Повеќе од било кога во изминатите 17 години, годинешното 18 по ред издание на Оффест, што ќе се одржи од 3 до 8 јуни, ќе донесе свежина и возбуда. Организаторите ветуваат: -Мултинаградуваното виртуозно дуо Catrin Finch & Seckou Keita доставуваат извонредна изложба на светско музичко однесување. Македонскиот композитор, гитарист и вокалист Крсте Роџевски

Оффест по 18. пат

Оффест по 18. пат

Осумнаесеттото издание на Оффест ќе се одржи од 3 до 8 јуни. Избраната програма е свежа и возбудлива, повеќе од кога било. Мултинаградуваното виртуозно дуо Catrin Finch & Seckou Keita доставуваат извонредна изложба на светско музичко однесување. Македонскиот композитор, гитарист и вокалист Крсте Роџевски кој живее во Њујорк, ја дава својата прва изведба