притисни ентер »

Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note 10 преку софтверско ажурирање
Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note 10 преку софтверско ажурирање

Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note 10 преку софтверско ажурирање

Скопје – 10. октомври, 2019 – Galaxy Note10 и Note10+ се карактеристични по своите моќните алатки дизајнирани да им овозможат на корисниците ослободување на својата креативност и да бидат повеќе продуктивни. Сега, со помош на софтверско ажурирање кое е достапно на европскиот пазар от 23. септември, Samsung Electronics овозможува многу иновации кои

Samsung Galaxy S10 со софтверско ажурирање ги добива моќните функции на Note10

Samsung Galaxy S10 со софтверско ажурирање ги добива моќните функции на Note10

Еден од новитетите кои ова софтверско ажурирање ги донесува е и поддршката на Samsung DeX за PC. Galaxy Note10 и Note10+ се карактеристични по своите моќните алатки дизајнирани да им овозможат на корисниците ослободување на својата креативност и да бидат повеќе продуктивни. Сега, со помош на софтверско ажурирање кое е достапно на европскиот пазар от

Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note10 преку софтверско ажурирање

Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note10 преку софтверско ажурирање

Galaxy Note10 и Note10+ се карактеристични по своите моќните алатки дизајнирани да им овозможат на корисниците ослободување на својата креативност и да бидат повеќе продуктивни. Сега, со помош на софтверско ажурирање кое е достапно на европскиот пазар от 23. септември, Samsung Electronics овозможува многу иновации кои се од новата генерација – вклучувајќи

Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note10 преку софтверско ажурирање

Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note10 преку софтверско ажурирање

Galaxy Note10 и Note10+ се карактеристични по своите моќните алатки дизајнирани да им овозможат на корисниците ослободување на својата креативност и да бидат повеќе продуктивни. Сега, со помош на софтверско ажурирање кое е достапно на европскиот пазар от 23. септември, Samsung Electronics овозможува многу иновации кои се од новата генерација – вклучувајќи

Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note10 преку софтверско ажурирање

Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note10 преку софтверско ажурирање

– Galaxy Note10 и Note10+ се карактеристични по своите моќните алатки дизајнирани да им овозможат на корисниците ослободување на својата креативност и да бидат повеќе продуктивни. Сега, со помош на софтверско ажурирање кое е достапно на европскиот пазар от 23. септември, Samsung Electronics овозможува многу иновации кои се од новата генерација – вклучувајќи

Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note10 преку софтверско ажурирање

Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note10 преку софтверско ажурирање

– Galaxy Note10 и Note10+ се карактеристични по своите моќните алатки дизајнирани да им овозможат на корисниците ослободување на својата креативност и да бидат повеќе продуктивни. Сега, со помош на софтверско ажурирање кое е достапно на европскиот пазар от 23. септември, Samsung Electronics овозможува многу иновации кои се од новата генерација – вклучувајќи

Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note10 преку софтверско ажурирање

Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note10 преку софтверско ажурирање

Galaxy Note10 и Note10+ се карактеристични по своите моќните алатки дизајнирани да им овозможат на корисниците ослободување на својата креативност и да бидат повеќе продуктивни. Сега, со помош на софтверско ажурирање кое е достапно на европскиот пазар от 23. септември, Samsung Electronics овозможува многу иновации кои се од новата генерација – вклучувајќи

Samsung Galaxy S10 со софтверско ажурирање ги добива моќните функции на Note10

Samsung Galaxy S10 со софтверско ажурирање ги добива моќните функции на Note10

Еден од новитетите кои ова софтверско ажурирање ги донесува е и поддршката на Samsung DeX за PC. Galaxy Note10 и Note10+ се карактеристични по своите моќните алатки дизајнирани да им овозможат на корисниците ослободување на својата креативност и да бидат повеќе продуктивни. Сега, со помош на софтверско ажурирање кое е достапно на европскиот пазар от

Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note10 преку софтверско ажурирање

Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note10 преку софтверско ажурирање

Galaxy Note10 и Note10+ се карактеристични по своите моќните алатки дизајнирани да им овозможат на корисниците ослободување на својата креативност и да бидат повеќе продуктивни. Сега, со помош на софтверско ажурирање кое е достапно на европскиот пазар от 23. септември, Samsung Electronics овозможува многу иновации кои се од новата генерација – вклучувајќи