притисни ентер »

Без вода дел од населба Драчево и Долно Лисиче
Без вода дел од населба Драчево и Долно Лисиче

Без вода дел од населба Драчево и Долно Лисиче

Без вода дел од населба Драчево и Долно Лисиче Поради уличен дефект од Ф-2 цол.на улица „Киро Фетак“ 1/21 во населба Драчево денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица и од Долно Лисиче. Како што информираат од ЈП Водовод и Канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:30 часот до санирање на дефектот

Дел од Карпош утрово без вода

Дел од Карпош утрово без вода

ЈП Водовод и Канализација-Скопје ги известуваат жителите на Општина Карпош дека денеска (среда) поради дефект на затворач „ф100 мм“ на ул. „Ванчо Мицков бр.97“ ќе има прекин на водоснабдувањето кај корисниците на дел од ул. „Ванчо Мицков“ и дел од ул. „Демир Трајко“. Прекинот ќе биде од 09:00 до завршување на интервенцијата.

Утре прекин на водата во дел од Општина Карпош

Утре прекин на водата во дел од Општина Карпош

ЈП Водовод и Канализација ги известуваат жителите на Општина Карпош дека на ден 27.09.2023 година (среда) поради дефект на затворач „ф100 мм“ на ул. „Ванчо Мицков бр.97“ ќе има прекин на водоснабдувањето кај корисниците на дел од ул. „Ванчо Мицков“ и дел од ул. „Демир Трајко“ од 09:00 до завршување на интервенцијата.

Утре дел од Карпош без вода

Утре дел од Карпош без вода

Утре поради дефект на затварач ф100 мм на ул Ванчо Мицков бр 97 прекинато водоснабдување ке имаат корисниците на дел од ул Ванчо Мицков и дел од ул Демир Трајко во општина Карпош. Прекинот ќе биде од 09:00 часот до завршување на интервенцијата.

Утре дел од Карпош без вода

Утре дел од Карпош без вода

Утре поради дефект на затварач ф100 мм на ул Ванчо Мицков бр 97 прекинато водоснабдување ке имаат корисниците на дел од ул Ванчо Мицков и дел од ул Демир Трајко во општина Карпош. Прекинот ќе биде од 09:00 часот до завршување на интервенцијата.

Утре дел од Карпош без вода

Утре дел од Карпош без вода

Утре поради дефект на затварач ф100 мм на ул Ванчо Мицков бр 97 прекинато водоснабдување ке имаат корисниците на дел од ул Ванчо Мицков и дел од ул Демир Трајко во општина Карпош. Прекинот ќе биде од 09:00 часот до завршување на интервенцијата.

Утре прекин на водата во дел од Општина Карпош

Утре прекин на водата во дел од Општина Карпош

ЈП Водовод и Канализација ги известуваат жителите на Општина Карпош дека на ден 27.09.2023 година (среда) поради дефект на затворач „ф100 мм“ на ул. „Ванчо Мицков бр.97“  ќе има прекин на водоснабдувањето кај корисниците на дел од ул. „Ванчо Мицков“ и дел од ул. „Демир Трајко“ од 09:00 до завршување на интервенцијата.

Утре дел од Карпош без вода

Утре дел од Карпош без вода

Утре поради дефект на затварач ф100 мм на ул Ванчо Мицков бр 97 прекинато водоснабдување ке имаат корисниците на дел од ул Ванчо Мицков и дел од ул Демир Трајко во општина Карпош. Прекинот ќе биде од 09:00 часот до завршување на интервенцијата. Текстот Утре дел од Карпош без вода е превземен од МАКФАКС.