притисни ентер »

Ски центрите низ Европа се отвораат За гости со ковид сертификати
Ски центрите низ Европа се отвораат За гости со ковид сертификати

Ски центрите низ Европа се отвораат За гости со ковид сертификати

Зимувањата беа забранети во голем дел од Европа минатата година, па повеќето скијачки центри беа целосно затворени или не примаа странски гости. Благодарение на широката примена на вакцини, работите изгледаат многу поинаку оваа зима. Швајцарија За разлика од своите соседи, малата алпска нација веќе дозволи да доаѓаат странски туристи, со почитување