притисни ентер »

Дел од општините Карпош и Бутел утре без струја
Дел од општините Карпош и Бутел утре без струја

Дел од општините Карпош и Бутел утре без струја

-Од 09.00 до 13.00 часот без струја ќе биде бидат корисниците од улицата  „Леринска“ во Општина Карпош, од 09.00 до 15.00 часот корисниците од булеварот „Босна и Херцеговина“ во Општина Бутел, а од 16.30 до 18.30 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата  „Скупи“,  Злокуќани во Општина Карпош, се наведува во соопштението од РЦУК на Град Скопје

Утре без струја делови од Карпош и Бутел

Утре без струја делови од Карпош и Бутел

Утре без струја делови од Карпош и Бутел Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 28.09.2023 година ( четврток ) без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Леринска – непарни броеви. ( општина Карпош ) – во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од бул. Босна и Херцеговина. ( општина Бутел

Делови од Карпош и Бутел утре без струја

Делови од Карпош и Бутел утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека утре (четврток) без електрична енергија ќе останат: - во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Леринска – непарни броеви (општина Карпош) - во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од бул. Босна и Херцеговина (општина Бутел) - во периодот од 16.30 до 18.30 часот, корисниците од ул. Скупи

Утре без струја делови од Карпош и Бутел

Утре без струја делови од Карпош и Бутел

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 28.09.2023 година (четврток) без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Леринска – непарни броеви. (Општина Карпош) – во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од бул. Босна и Херцеговина. (Општина Бутел) – во периодот од 16.30 до 18.30 часот, корисниците

Без струја делови од Скопје и околината

Без струја делови од Скопје и околината

Прекин на електричната енергија ќе има на дел од улиците два, четири, девет и десет и дел од улицата „Добре Ивановски“ во Инџиково, општина Гази Баба, во периодот од 08:05 до 12:00 часот. Без струја ќе бидат и дел од селото Грчец, општина Сарај, од 08:30 до 15:00, дел од селото Волково, од 09:00 до 14:00 часот, како и дел од улицата Анкарска (парни

Без струја делови од Скопје и околината

Без струја делови од Скопје и околината

Без струја делови од Скопје и околината Центарот за управување со кризи известува дека денеска ќе има прекин на електрична енергија во делови од Скопје. Прекин на електричната енергија ќе има на дел од улиците два, четири, девет и десет и дел од улицата „Добре Ивановски“ во Инџиково, општина Гази Баба, во периодот од 08:05 до 12:00 часот. Без струја

Без струја делови од Скопје

Без струја делови од Скопје

„ЕВН Македонија“ АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат следниве корисници: – во периодот од 8.05 до 12 часот дел од улиците 2, 9, 10, 4, улицата Добре Ивановски во Инџиково (општини Гази Баба); – во периодот од 8.30 до 15 часот дел од селото Грчец (општини Сарај; – во периодот од 9 до 14 часот дел од селото Волково кон селото

Без струја денеска делови од Скопје

Без струја денеска делови од Скопје

„ЕВН Македонија“ АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат следниве корисници: – во периодот од 8:05 до 12 часот дел од улиците 2, 9, 10, 4, улицата Добре Ивановски во Инџиково (општини Гази Баба); – во периодот од 8:30 до 15 часот дел од селото Грчец (општини Сарај; – во периодот од 9 до 14 часот дел од селото Волково кон селото

Без струја делови од Скопје

Без струја делови од Скопје

„ЕВН Македонија“ АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат следниве корисници: – во периодот од 8.05 до 12 часот дел од улиците 2, 9, 10, 4, улицата Добре Ивановски во Инџиково (општини Гази Баба); – во периодот од 8.30 до 15 часот дел од селото Грчец (општини Сарај; – во периодот од 9 до 14 часот дел од селото Волково кон селото