притисни ентер »

Моторџии секојдневно грмат на улиците, а полицијата ретко им згрмува
Моторџии секојдневно грмат на улиците, а полицијата ретко им згрмува

Моторџии секојдневно грмат на улиците, а полицијата ретко им згрмува

Многу возачи не знаат на друг начин да предизвикаат внимание освен да грмат со своите моторцикли или бесни возила. Тие мислат дека не фасцинираат, а не гледаат дека не оглувеа. Затоа полицијата треба да си преземе мерки, вели Симон Трајчевски. Силно турирање на моторот, јако-неподносливо брмчење… Тоа се повторува речиси со секоја нова колона на возила