притисни ентер »

Ривалството е во минатото – Серена и Шарапова сега се пријателки
Ривалството е во минатото – Серена и Шарапова сега се пријателки

Ривалството е во минатото – Серена и Шарапова сега се пријателки

Тениската кралица Серена Вилијамс вели дека било одлично да се дружи со својата стара ривалка Марија Шарапова минатиот месец, откако фотографиите на сестрите Вилијамс со Русинката ги изненадија сите кои ги познаваа нивните односи. Серена и Шарапова посебно имаа луто ривалство кое започна кога Русинката на само 17 години ја шокираше Американката во

Ривалството е во минатото – Серена и Шарапова сега се пријателки

Ривалството е во минатото – Серена и Шарапова сега се пријателки

Тениската кралица Серена Вилијамс вели дека било одлично да се дружи со својата стара ривалка Марија Шарапова минатиот месец, откако фотографиите на сестрите Вилијамс со Русинката ги изненадија сите кои ги познаваа нивните односи. Серена и Шарапова посебно имаа луто ривалство кое започна кога Русинката на само 17 години ја шокираше Американката во

Ривалството е во минатото – Серена и Шарапова сега се пријателки

Ривалството е во минатото – Серена и Шарапова сега се пријателки

Тениската кралица Серена Вилијамс вели дека било одлично да се дружи со својата стара ривалка Марија Шарапова минатиот месец, откако фотографиите на сестрите Вилијамс со Русинката ги изненадија сите кои ги познаваа нивните односи. Серена и Шарапова посебно имаа луто ривалство кое започна кога Русинката на само 17 години ја шокираше Американката во

Ривалството е во минатото – Серена и Шарапова сега се пријателки

Ривалството е во минатото – Серена и Шарапова сега се пријателки

Тениската кралица Серена Вилијамс вели дека било одлично да се дружи со својата стара ривалка Марија Шарапова минатиот месец, откако фотографиите на сестрите Вилијамс со Русинката ги изненадија сите кои ги познаваа нивните односи. Серена и Шарапова посебно имаа луто ривалство кое започна кога Русинката на само 17 години ја шокираше Американката во