притисни ентер »

Даски со слатки и солени мезиња кои ќе посакате да ги направите веднаш
Даски со слатки и солени мезиња кои ќе посакате да ги направите веднаш

Даски со слатки и солени мезиња кои ќе посакате да ги направите веднаш

За гости, за специјална пригода или за себе, постојат толку многу добри идеи како да подготвите брзо мезе послужувајќи нешто слатко, солено или пак комбинација од двете. Идеите за мешани мезиња послужени на огромни даски се практично бесконечни, како и изборот на продукти што може да ги ставите. Можете да започнете со свежо овошје и зеленчук, да додадете