притисни ентер »

Србија нема да биде плен како во 1999 година: Вучиќ му одговори на Кларк за наводите за војна на Балканот
Србија нема да биде плен како во 1999 година: Вучиќ му одговори на Кларк за наводите за војна на Балканот

Србија нема да биде плен како во 1999 година: Вучиќ му одговори на Кларк за наводите за војна на Балканот

Србија не е и нема да биде плен како во 1999 година, му одговори српскиот претседател Александар Вучиќ на некогашниот американски генерал Весли Кларк, кој во интервју за Си-Ен-Ен синоќа ја обвини Србија дека бара руска поддршка и овластување за територијално да се прошири на Косово и да започне нова војна на Балканот. Вучиќ му порача на Кларк: – За

СРБИЈА НЕМА ДА БИДЕ ПЛЕН КАКО ВО 1999 ГОДИНА Вучиќ му одговори на Кларк за наводите за војна на Балканот

СРБИЈА НЕМА ДА БИДЕ ПЛЕН КАКО ВО 1999 ГОДИНА Вучиќ му одговори на Кларк за наводите за војна на Балканот

Србија не е и нема да биде плен како во 1999 година, му одговори српскиот претседател Александар Вучиќ на некогашниот американски генерал Весли Кларк, кој во интервју за Си-Ен-Ен синоќа ја обвини Србија дека бара руска поддршка и овластување за територијално да се прошири на Косово и да започне нова војна на Балканот. Вучиќ му порача на Кларк: – За

Вучиќ му одговори на весли Кларк: Србија нема да биде плен како во 1999-та

Вучиќ му одговори на весли Кларк: Србија нема да биде плен како во 1999-та

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, денеска истакна дека Србија не е и нема да биде плен како во 1999 година, му одговори српскиот претседател Александар Вучиќ на поранешниот американски генерал Весли Кларк, кој во интервју за Си-Ен-Ен синоќа ја обвини Србија дека бара руска поддршка и овластување за територијално да се прошири на Косово и да

Кларк предупреди за можен конфликт на Балканот, апелира за вклучување на НАТО во Украина

Кларк предупреди за можен конфликт на Балканот, апелира за вклучување на НАТО во Украина

Поранешниот командант на здружените сили на НАТО за Европа, американскиот генерал Весли Кларк предупреди на опасноста од започнување нов конфликт на Балканот доколку Русија не биде запрена во Украина. Во синоќешното интервју за Си-ен-ен, кое денеска го пренесуваат косовските медиуми, Кларк рече дека Србија им служи на интересите на Русија и она што

Кларк предупреди за можен конфликт на Балканот, апелира за вклучување на НАТО во Украина

Кларк предупреди за можен конфликт на Балканот, апелира за вклучување на НАТО во Украина

Фото: ЕПА Поранешниот командант на здружените сили на НАТО за Европа, американскиот генерал Весли Кларк предупреди на опасноста од започнување нов конфликт на Балканот доколку Русија не биде запрена во Украина. Во синоќешното интервју за Си-ен-ен, кое денеска го пренесуваат косовските медиуми, Кларк рече дека Србија им служи на интересите на Русија

Кларк предупреди за можен конфликт на Балканот, апелира за вклучување на НАТО во Украина

Кларк предупреди за можен конфликт на Балканот, апелира за вклучување на НАТО во Украина

Во синоќешното интервју за Си-Ен-Ен, кое денеска го пренесуваат косовските медиуми, Кларк рече дека Србија им служи на интересите на Русија и она што Србија го бара е руска поддршка за нејзино територијално проширување. Според командантот на сојузничките сили во времето на кампањата на НАТО против Србија во 1999 година, српскиот претседател, Александар

Кларк предупреди за можен конфликт на Балканот, апелира за вклучување на НАТО во Украина

Кларк предупреди за можен конфликт на Балканот, апелира за вклучување на НАТО во Украина

Во синоќешното интервју за Си-Ен-Ен, кое денеска го пренесуваат косовските медиуми, Кларк рече дека Србија им служи на интересите на Русија и она што Србија го бара е руска поддршка за нејзино територијално проширување. Според командантот на сојузничките сили во времето на кампањата на НАТО против Србија во 1999 година, српскиот претседател, Александар

Кларк предупреди за можен конфликт на Балканот, апелира за вклучување на НАТО во Украина

Кларк предупреди за можен конфликт на Балканот, апелира за вклучување на НАТО во Украина

Во синоќешното интервју за Си-Ен-Ен, кое денеска го пренесуваат косовските медиуми, Кларк рече дека Србија им служи на интересите на Русија и она што Србија го бара е руска поддршка за нејзино територијално проширување. Според командантот на сојузничките сили во времето на кампањата на НАТО против Србија во 1999 година, српскиот претседател, Александар

Поранешниот командант на здружените сили на НАТО за Европа, Кларк, предупреди за можен конфликт на Балканот, апелира за вклучување на НАТО во Украина

Поранешниот командант на здружените сили на НАТО за Европа, Кларк, предупреди за можен конфликт на Балканот, апелира за вклучување на НАТО во Украина

Поранешниот командант на здружените сили на НАТО за Европа, американскиот генерал Весли Кларк предупреди на опасноста од започнување нов конфликт на Балканот доколку Русија не биде запрена во Украина. Во синоќешното интервју за Си-Ен-Ен, кое денеска го пренесуваат косовските медиуми, Кларк рече дека Србија им служи на интересите на Русија и она што

Кларк предупреди за можен конфликт на Балканот, апелира за вклучување на НАТО во Украина

Кларк предупреди за можен конфликт на Балканот, апелира за вклучување на НАТО во Украина

Поранешниот командант на здружените сили на НАТО за Европа, американскиот генерал Весли Кларк предупреди на опасноста од започнување нов конфликт на Балканот доколку Русија не биде запрена во Украина. Во синоќешното интервју за Си-Ен-Ен, кое денеска го пренесуваат косовските медиуми, Кларк рече дека Србија им служи на интересите на Русија и она што