притисни ентер »

Претставување на писателот Мехмет Јашин
Претставување на писателот Мехмет Јашин

Претставување на писателот Мехмет Јашин

Издавачката куќа „Готен“ во рамки на проектот „Читајќи го Балканот“ организира книжевен разговор со писателот од Кипар Мехмет Јашин. Разговорот ќе се одржи на 26 март во книжарницата „Антолог“ со почеток во 20 часот. Разговорот ќе го води Владимир Јанковски. Мехмет Јашин во текот на март е гостин на резиденцијалната програма за писатели на издавачката

Книжевен разговор со писателот Мехмет Јашин во книжарницата „Антолог“

Книжевен разговор со писателот Мехмет Јашин во книжарницата „Антолог“

Издавачката куќа „Готен“ во рамки на проектот „Читајќи го Балканот“ организира книжевен разговор со писателот од Кипар Мехмет Јашин. Разговорот ќе се одржи на 26 март во книжарницата „Антолог“ (Димитрие Чупоски број 31, во близина на гимназијата „Јосип Броз Тито“), со почеток во 20 часот. Разговорот ќе го води Владимир Јанковски. Мехмет Јашин во текот

Книжевен разговор со кипарскиот писател Мехмет Јашин

Книжевен разговор со кипарскиот писател Мехмет Јашин

Издавачката куќа „Готен“ во рамки на проектот „Читајќи го Балканот“ организира книжевен разговор со писателот од Кипар Мехмет Јашин . Разговорот ќе се одржи на 26 март во книжарницата „Антолог“ (Димитрие Чупоски број 31, во близина на гимназијата „Јосип Броз Тито“), со почеток во 20 часот. Разговорот ќе го води Владимир Јанковски . Мехмет Јашин во