притисни ентер »

Еурека!
Еурека!

Еурека!

Дали конечно дојдовме до изворот на сите зла во државава? И дали сега можеме да здивнеме и полесно да ги решаваме сите проблеми? Веројатно, зашто досега изгледа талкавме во мракот на незнаењето и неинформираноста, а решението ни било на дофат на раката. И се одзива само на еден збор: менталитет! Спомнат во еден прилично „растеглив“ но, би рекол, и