притисни ентер »

Не штедете ја климата во автомобилот, ќе потрошите само десет отсто повеќе гориво
Не штедете ја климата во автомобилот, ќе потрошите само десет отсто повеќе гориво

Не штедете ја климата во автомобилот, ќе потрошите само десет отсто повеќе гориво

Кога првпат ќе го стартувате автомобилот, клима уредот мора да работи напорно за да ја сведе внатрешната температура на удобно ниво. Поради нашите вообичаено топли и сончеви лета, повеќето од нас често ја користат климата во автомобилот. Особено за време на топлотни бранови, како оној што моментално го погодува Балканот, климата може да биде многу

Климата во автомобилот ќе ви потроши само десет отсто повеќе гориво

Климата во автомобилот ќе ви потроши само десет отсто повеќе гориво

Кога првпат ќе го стартувате автомобилот, клима уредот мора да работи напорно за да ја сведе внатрешната температура на удобно ниво. Поради нашите вообичаено топли и сончеви лета, повеќето од нас често ја користат климата во автомобилот. Особено за време на топлотни бранови, како оној што моментално го погодува Балканот, климата може да биде многу