притисни ентер »

Проширувањето на ЕУ е мртво, да живее проширувањето
Проширувањето на ЕУ е мртво, да живее проширувањето

Проширувањето на ЕУ е мртво, да живее проширувањето

Проширувањето на ЕУ е мртво, да живее проширувањето Петар Арсовски Пред 5 минути Петар Арсовски, политички аналитичар / Фото: Слободен печат Македонија, се чини, е осудена на нов циклус на лимбо состојба во односите со ЕУ. Дали тоа ќе ја фрли земјата во нова политичка и општествена криза? Мислам дека проширувањето на ЕУ влегува во среднорочен проблематичен