притисни ентер »

М Кар ја претстави новата Mini фамилија
М Кар ја претстави новата Mini фамилија

М Кар ја претстави новата Mini фамилија

Стил, технологија, препознатливо МINI картинг чувство при возењето и современ пристап во дизјанот ја карактеризираат новата MINI фамилија. Компанијата М Кар ги претстави новите MINI Cooper и МINI Countryman, кои се истовремено модерни и традиционални и зрачат со експресивен минимализам. „Новите MINI автомобили ја евоцираат историјата на брендот. Со