притисни ентер »

Зошто е време да запрете со диетите со јо-јо ефект?
Зошто е време да запрете со диетите со јо-јо ефект?

Зошто е време да запрете со диетите со јо-јо ефект?

Губењето на неколку килограми е полесниот дел од диетата. Проблемот се појавува кога ќе треба да се одржи посакуваната тежина. Многу луѓе, поради различни причини, но најчесто за побрзо губење повеќе килограми, започнуваат екстремна диета благодарение на која ќе „симнат“ неколку килограми за кратко време. Но, по многу кратко време ги враќаат, а можеби