притисни ентер »

Наградната игра со скенираните фискални ќе има дневни, месечни и главни парични награди
Наградната игра со скенираните фискални ќе има дневни, месечни и главни парични награди

Наградната игра со скенираните фискални ќе има дневни, месечни и главни парични награди

Со секоја скенирана сметка преку апликацијата МојДДВ, граѓаните ќе учествуваат во наградната игра МојДДВ#МојаНаграда. Фондот за наградите е 31 милион денари и сите награди се парични. Предвидени се награди на дневно ниво, 15 награди на месечно ниво и две главни награди. Според министерката за финансии Нина Ангеловска тоа е унапредување на мерката мој

„МојДДВ #Моја Награда” – наградна игра за сите што скенираат фискални сметки

„МојДДВ #Моја Награда” – наградна игра за сите што скенираат фискални сметки

Сите граѓани кои скенираат фискални сметки и учествуваат во мерката „МојДДВ” од 25 ноември ќе бидат учесници во наградната игра „МојДДВ Моја Награда”. Предвидени се награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво и две главни награди. Фондот е 31 милион денари и сите награди се парични. Според министерката за финансии, Нина Ангеловска, тоа е унапредување

Вакви ќе бидат правилата за наградната игра „МојДДВ Моја Награда“

Вакви ќе бидат правилата за наградната игра „МојДДВ Моја Награда“

Скоро 150 илјади граѓани месечно активно скенираат 7,5 милиони сметки а првата исплата според најавите на МФ на нивни сметки ќе легне во декември. Засега задоволни од резултатите надлежните решија да ја унапредат мерката која според нив дала резултати. Интересот на граѓаните е и причина поради кои на крајот на ноември ќе стартува наградна игра со која

Секоја скенирана сметка учествува на дневно, месечно и главно извлекување на парични награди МојДДВ#MojaНаграда

Секоја скенирана сметка учествува на дневно, месечно и главно извлекување на парични награди МојДДВ#MojaНаграда

Со секоја скенирана сметка преку апликацијата МојДДВ, граѓаните ќе учествуваат во наградната игра МојДДВ#МојаНаграда. Секоја скенирана сметка станува потенцијален добитник на парични награди кои ќе се доделуваат на дневно ниво, додека оние кои ќе бидат недобитни на дневно ниво, ќе учествуваат во месечно извлекување на парични награди. Недобитните скенирани

Вакви ќе бидат правилата за наградната игра „МојДДВ Моја Награда“

Вакви ќе бидат правилата за наградната игра „МојДДВ Моја Награда“

Скоро 150 илјади граѓани месечно активно скенираат 7,5 милиони сметки а првата исплата според најавите на МФ на нивни сметки ќе легне во декември. Засега задоволни од резултатите надлежните решија да ја унапредат мерката која според нив дала резултати. Интересот на граѓаните е и причина поради кои на крајот на ноември ќе стартува наградна игра со која

Секоја скенирана сметка ќе учествува на дневно, месечно и главно извлекување на парични награди

Секоја скенирана сметка ќе учествува на дневно, месечно и главно извлекување на парични награди

Со секоја скенирана сметка преку апликацијата МојДДВ, граѓаните ќе учествуваат во наградната игра МојДДВ#МојаНаграда, информираат од Министерството за финансии. Секоја скенирана сметка станува потенцијален добитник на парични награди кои ќе се доделуваат на дневно ниво, додека оние кои ќе бидат недобитни на дневно ниво, ќе учествуваат во месечно извлекување

Секоја скенирана сметка ќе учествува на дневно, месечно и главно извлекување на парични награди

Секоја скенирана сметка ќе учествува на дневно, месечно и главно извлекување на парични награди

Со секоја скенирана сметка преку апликацијата МојДДВ, граѓаните ќе учествуваат во наградната игра МојДДВ#МојаНаграда, информираат од Министерството за финансии. Секоја скенирана сметка станува потенцијален добитник на парични награди кои ќе се доделуваат на дневно ниво, додека оние кои ќе бидат недобитни на дневно ниво, ќе учествуваат во месечно извлекување

Секоја скенирана сметка учествува на дневно, месечно и главно извлекување на парични награди МојДДВ#MojaНаграда

Секоја скенирана сметка учествува на дневно, месечно и главно извлекување на парични награди МојДДВ#MojaНаграда

Со секоја скенирана сметка преку апликацијата МојДДВ, граѓаните ќе учествуваат во наградната игра МојДДВ#МојаНаграда. Секоја скенирана сметка станува потенцијален добитник на парични награди кои ќе се доделуваат на дневно ниво, додека оние кои ќе бидат недобитни на дневно ниво, ќе учествуваат во месечно извлекување на парични награди. Недобитните скенирани

Секоја скенирана сметка учествува на дневно, месечно и главно извлекување на парични награди МојДДВ#MojaНаграда

Секоја скенирана сметка учествува на дневно, месечно и главно извлекување на парични награди МојДДВ#MojaНаграда

Секоја скенирана сметка станува потенцијален добитник на парични награди кои ќе се доделуваат на дневно ниво, додека оние кои ќе бидат недобитни на дневно ниво, ќе учествуваат во месечно извлекување на парични награди. Недобитните скенирани сметки на месечно ниво ќе учествуваат во извлекување на две главни парични премии, соопштуваат денеска од Министерството

Како ќе функционира новата надградна игра на МојДДВ?

Како ќе функционира новата надградна игра на МојДДВ?

Со секоја скенирана сметка преку апликацијата МојДДВ, граѓаните ќе учествуваат во наградната игра МојДДВ#МојаНаграда. Секоја скенирана сметка станува потенцијален добитник на парични награди кои ќе се доделуваат на дневно ниво, додека оние кои ќе бидат недобитни на дневно ниво, ќе учествуваат во месечно извлекување на парични награди. Недобитните скенирани