притисни ентер »

Се блеска од луксуз! Цветни лустери, позлатени свеќници... Вака е декорирана салата во која ќе се венчава Драгана и Милош
Се блеска од луксуз! Цветни лустери, позлатени свеќници... Вака е декорирана салата во која ќе се венчава Драгана и Милош

Се блеска од луксуз! Цветни лустери, позлатени свеќници... Вака е декорирана салата во која ќе се венчава Драгана и Милош

Драгана Џајиќ ќерка на спортската легенда Драган Џајиќ, денеска ќе го каже судбоносното “да“ на Милош Ивановиќ, брат на Ана Ивановиќ во еден луксузен хотел во Белград, кој по тој повод е декориран како во бајка. Со обзир на тоа дека сакале сите свои замисли да ги спроведат на дело, младенците воошто не жалеле пари, туку ангажирале се најубаво. Целата

Се блеска од луксуз! Цветни лустери, позлатени свеќници... Вака е декорирана салата во која ќе се венчава Драгана и Милош

Се блеска од луксуз! Цветни лустери, позлатени свеќници... Вака е декорирана салата во која ќе се венчава Драгана и Милош

Драгана Џајиќ ќерка на спортската легенда Драган Џајиќ, денеска ќе го каже судбоносното “да“ на Милош Ивановиќ, брат на Ана Ивановиќ во еден луксузен хотел во Белград, кој по тој повод е декориран како во бајка. Со обзир на тоа дека сакале сите свои замисли да ги спроведат на дело, младенците воошто не жалеле пари, туку ангажирале се најубаво. Целата