притисни ентер »

Зошто понекогаш за време на односи ни се оди во тоалет
Зошто понекогаш за време на односи ни се оди во тоалет

Зошто понекогаш за време на односи ни се оди во тоалет

Зошто понекогаш за време на односи ни се оди во тоалет Колку често ви се случува да сте во кревет со партнерот, голи и возбудени, спремни за дива партија секс и наеднаш почувствувате необична потреба да одите во тоалет? Секако дека не сакате да ја прекинете акцијата за одите до тоалет бидејќи не сакате да го уништите моментот. Но, не сакате ни да уринирате

Зошто понекогаш за време на односи ни се оди во тоалет

Зошто понекогаш за време на односи ни се оди во тоалет

Колку често ви се случува да сте во кревет со партнерот, голи и возбудени, спремни за дива партија секс и наеднаш почувствувате необична потреба да одите во тоалет? Секако дека не сакате да ја прекинете акцијата за одите до тоалет бидејќи не сакате да го уништите моментот. Но, не сакате ни да уринирате во креветот, зарем не? Паузирате, трчате до тоалет

Зошто понекогаш за време на секс ни се оди во тоалет

Зошто понекогаш за време на секс ни се оди во тоалет

Колку често ви се случува да сте во кревет со партнерот, голи и возбудени, спремни за дива партија секс и наеднаш почувствувате необична потреба да одите во тоалет? Секако дека не сакате да ја прекинете акцијата за одите до тоалет бидејќи не сакате да го уништите моментот. Но, не сакате ни да уринирате во креветот, зарем не? Паузирате, трчате до тоалет