притисни ентер »

Полицијата спречи демонстрации на десничарската Народна патрола пред Амбасадата на САД во Белград

Полицијата спречи демонстрации на десничарската Народна патрола пред Амбасадата на САД во Белград

Силни полициски сили се распоредени пред Амбасадата на САД во Белград поради најавениот протест на ултранационалистичката организација „Народна патрола“ поради, како што изјавија, инцидентите што се случија деновиве во Северна Митровица и Звечан на Косово, кога беа повредени неколку граѓани од српска националност, од кои двајца тешко, јавија телевизиите

Полицијата спречи демонстрации на десничарската Народна патрола пред Амбасадата на САД во Белград

Полицијата спречи демонстрации на десничарската Народна патрола пред Амбасадата на САД во Белград

Силни полициски сили се распоредени пред Амбасадата на САД во Белград поради најавениот протест на ултранационалистичката организација „Народна патрола“ поради, како што изјавија, инцидентите што се случија деновиве во Северна Митровица и Звечан на Косово, кога беа повредени неколку граѓани од српска националност, од кои двајца тешко, јавија телевизиите

Полицијата спречи демонстрации на десничарската Народна патрола пред Амбасадата на САД во Белград

Полицијата спречи демонстрации на десничарската Народна патрола пред Амбасадата на САД во Белград

Полицијата спречи демонстрации на десничарската Народна патрола пред Амбасадата на САД во Белград ДА Пред 2 минути Силни полициски сили се распоредени пред Амбасадата на САД во Белград поради најавениот протест на ултранационалистичката организација „Народна патрола” поради, како што изјавија, инцидентите што се случија деновиве во Северна Митровица

Полицијата спречи демонстрации на десничарската Народна патрола пред Амбасадата на САД во Белград

Полицијата спречи демонстрации на десничарската Народна патрола пред Амбасадата на САД во Белград

Силни полициски сили се распоредени пред Амбасадата на САД во Белград поради најавениот протест на ултранационалистичката организација „Народна патрола“ поради, како што изјавија, инцидентите што се случија деновиве во Северна Митровица и Звечан на Косово, кога беа повредени неколку граѓани од српска националност, од кои двајца тешко, јавија телевизиите