притисни ентер »

Американците го истресоа целиот гнев врз Иран
Американците го истресоа целиот гнев врз Иран

Американците го истресоа целиот гнев врз Иран

Сметката на американската репрезентација за поразот од Франција во првото коло, денеска ја плати Иран кој доживеа тежок пораз во дуелот со еден од најголемите фаворити за златото. САД остварија една од најголемите победи во историјата на Олимписките игри и најавија дека неуспехот на стартот бил само лош ден. Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК

Американците го истресоа целиот гнев врз Иран

Американците го истресоа целиот гнев врз Иран

Американците го истресоа целиот гнев врз Иран Сметката на американската репрезентација за поразот од Франција во првото коло, денеска ја плати Иран кој доживеа тежок пораз во дуелот со еден од најголемите фаворити за златото. САД остварија една од најголемите победи во историјата на Олимписките игри и најавија дека неуспехот на стартот бил само лош