притисни ентер »

Папата Франциск ги осуди нападите во Норвешка, Авганистан и Британија
Папата Франциск ги осуди нападите во Норвешка, Авганистан и Британија

Папата Франциск ги осуди нападите во Норвешка, Авганистан и Британија

Папата Францис денеска ги осуди неодамнешните напади извршени во Норвешка, Авганистан и Британија. „ Минатата недела беа извршени разни напади, на пример, во Норвешка, Авганистан и Англија, во кои многу луѓе загинаа и беа ранети“, рече папата за време на своето неделно обраќање на плоштадот Свети Петар, пренесе „Ројтерс“. „ Ја изразувам својата блискост

Папата Франциск ги осуди нападите во Норвешка, Авганистан и Британија

Папата Франциск ги осуди нападите во Норвешка, Авганистан и Британија

Папата Францис денеска ги осуди неодамнешните напади извршени во Норвешка, Авганистан и Британија. „ Минатата недела беа извршени разни напади, на пример, во Норвешка, Авганистан и Англија, во кои многу луѓе загинаа и беа ранети“, рече папата за време на своето неделно обраќање на плоштадот Свети Петар, пренесе „Ројтерс“. „ Ја изразувам својата блискост

Папата Франциск ги осуди нападите во Норвешка, Авганистан и Британија

Папата Франциск ги осуди нападите во Норвешка, Авганистан и Британија

Папата Францис денеска ги осуди неодамнешните напади извршени во Норвешка, Авганистан и Британија. „ Минатата недела беа извршени разни напади, на пример, во Норвешка, Авганистан и Англија, во кои многу луѓе загинаа и беа ранети“, рече папата за време на своето неделно обраќање на плоштадот Свети Петар, пренесе „Ројтерс“. „ Ја изразувам својата блискост

Папата Франциск ги осуди нападите во Норвешка, Авганистан и Британија

Папата Франциск ги осуди нападите во Норвешка, Авганистан и Британија

Папата Францис денеска ги осуди неодамнешните напади извршени во Норвешка, Авганистан и Британија. Минатата недела беа извршени разни напади, на пример, во Норвешка, Авганистан и Англија, во кои многу луѓе загинаа и беа ранети“, рече папата за време на своето неделно обраќање на плоштадот Свети Петар, пренесе „Ројтерс“. „ Ја изразувам својата блискост

Папата Франциск ги осуди нападите во Норвешка, Авганистан и Британија

Папата Франциск ги осуди нападите во Норвешка, Авганистан и Британија

Папата Францис денеска ги осуди неодамнешните напади извршени во Норвешка, Авганистан и Британија. „ Минатата недела беа извршени разни напади, на пример, во Норвешка, Авганистан и Англија, во кои многу луѓе загинаа и беа ранети“, рече папата за време на своето неделно обраќање на плоштадот Свети Петар, пренесе „Ројтерс“. „ Ја изразувам својата блискост

Папата Франциск ги осуди нападите во Норвешка, Авганистан и Британија

Папата Франциск ги осуди нападите во Норвешка, Авганистан и Британија

Папата Францис денеска ги осуди неодамнешните напади извршени во Норвешка, Авганистан и Британија. „ Минатата недела беа извршени разни напади, на пример, во Норвешка, Авганистан и Англија, во кои многу луѓе загинаа и беа ранети“, рече папата за време на своето неделно обраќање на плоштадот Свети Петар, пренесе „Ројтерс“. „ Ја изразувам својата блискост

Папата Франциск ги осуди нападите во Норвешка, Авганистан и Британија

Папата Франциск ги осуди нападите во Норвешка, Авганистан и Британија

Папата Францис денеска ги осуди неодамнешните напади извршени во Норвешка, Авганистан и Британија. „ Минатата недела беа извршени разни напади, на пример, во Норвешка, Авганистан и Англија, во кои многу луѓе загинаа и беа ранети“, рече папата за време на своето неделно обраќање на плоштадот Свети Петар, пренесе „Ројтерс“. „ Ја изразувам својата блискост

Британската полиција го третира убиството на пратеникот на владејачката Конзервативна партија  Дејвид Амес како терористички напад

Британската полиција го третира убиството на пратеникот на владејачката Конзервативна партија Дејвид Амес како терористички напад

Loading Video... Британската полиција го третира убиството на пратеникот на владејачката Конзервативна партија  Дејвид Амес како терористички напад поврзан со исламистички екстремизам. 69 годишниот пратеник  Емес вчера беше  нападнат  и убиен со нож  во  црква  во неговата изборна единица во Есекс. Полицијата на местотот на убиството го уапси дваесет