притисни ентер »

Aлбанската опoзиција од вечерва повторно на улица  – Eди Rама со највисоко ниво на безбеднoст
Aлбанската опoзиција од вечерва повторно на улица  – Eди Rама со највисоко ниво на безбеднoст

Aлбанската опoзиција од вечерва повторно на улица – Eди Rама со највисоко ниво на безбеднoст

Под силни безбедносни мерки, албанските власти се подготвуваат за вечерашниот протест што го најавува опозицијата. Околу 2 илјади полицајци се ангажирани за новиот шести по ред национален протест на Обединетата албанска опозиција пред Владата и Парламентот во Тирана. На клучните места се поставени камери со висока резолуција со кои ќе бидат следени

Албанска опозиција повторно на протест, РАМА МОБИЛИЗИРА 2.000 ПРИПАДНИЦИ НА ПОЛИЦИЈАТА

Албанска опозиција повторно на протест, РАМА МОБИЛИЗИРА 2.000 ПРИПАДНИЦИ НА ПОЛИЦИЈАТА

Обединетата албанска опозиција денеска ќе го одржи шестиот по ред „национален протест“,кој ќе почне во 19:00 часот пред Владата во Тирана. Лидерот на Демократската партија, Љуљзим Баша, на синоќешниот собир во градот Бурел, рече дека Албанците се одлучни да ја земат судбината во свои раце. Во своето обраќање тој не го поштеди од обвинувања премиерот

Албанска опозиција повторно на протест, РАМА МОБИЛИЗИРА 2.000 ПРИПАДНИЦИ НА ПОЛИЦИЈАТА

Албанска опозиција повторно на протест, РАМА МОБИЛИЗИРА 2.000 ПРИПАДНИЦИ НА ПОЛИЦИЈАТА

Обединетата албанска опозиција денеска ќе го одржи шестиот по ред „национален протест“,кој ќе почне во 19:00 часот пред Владата во Тирана. Лидерот на Демократската партија, Љуљзим Баша, на синоќешниот собир во градот Бурел, рече дека Албанците се одлучни да ја земат судбината во свои раце. Во своето обраќање тој не го поштеди од обвинувања премиерот

Албанската опозиција повторно на протест

Албанската опозиција повторно на протест

Обединетата албанска опозиција денеска ќе го одржи шестиот по ред „национален протест“,кој ќе почне во 19:00 часот пред Владата во Тирана. Лидерот на Демократската партија, Љуљзим Баша, на синоќешниот собир во градот Бурел, рече дека Албанците се одлучни да ја земат судбината во свои раце. Во своето обраќање тој не го поштеди од обвинувања премиерот

Опозицијата на протест, Албанија повторно ќе гори – Еди Рама ги мобилизира полициските сили!

Опозицијата на протест, Албанија повторно ќе гори – Еди Рама ги мобилизира полициските сили!

Обединетата албанска опозиција денеска ќе го одржи шестиот по ред „национален протест“,кој ќе почне во 19:00 часот пред Владата во Тирана. Лидерот на Демократската партија, Љуљзим Баша, на синоќешниот собир во градот Бурел, рече дека Албанците се одлучни да ја земат судбината во свои раце. Во своето обраќање тој не го поштеди од обвинувања премиерот

Албанска опозиција повторно на протест, за безбедноста ќе се грижат околу 2.000 припадници на полицијата

Албанска опозиција повторно на протест, за безбедноста ќе се грижат околу 2.000 припадници на полицијата

Обединетата албанска опозиција денеска ќе го одржи шестиот по ред „национален протест“,кој ќе почне во 19:00 часот пред Владата во Тирана. Лидерот на Демократската партија, Љуљзим Баша, на синоќешниот собир во градот Бурел, рече дека Албанците се одлучни да ја земат судбината во свои раце. Во своето обраќање тој не го поштеди од обвинувања премиерот

Баша: Еди Рама е криминалец и крадец без достоинство и чест

Баша: Еди Рама е криминалец и крадец без достоинство и чест

Фото: balkaninsight.com Обединетата албанска опозиција вечерва на шести „национален протест“ што ќе почне во 19 часот пред Владата во Тирана. Лидерот на Демократската партија, Љуљзим Баша, на синоќешниот собир во градот Бурел, рече дека Албанците се одлучни да ја земат судбината во свои раце. Во своето обраќање тој не го поштеди од обвинувања премиерот

НАЈАВЕНИ МАСОВНИ ПPOTECTИ ВО ТИРАНА: За безбеднocтa ќе се гpижaт околу 2.000 припадници на полициjaта

НАЈАВЕНИ МАСОВНИ ПPOTECTИ ВО ТИРАНА: За безбеднocтa ќе се гpижaт околу 2.000 припадници на полициjaта

Обединетата албанска опозиција денеска ќе го одржи шестиот по ред „национален протecт“,кој ќе почне во 19:00 часот пред Владата во Тирана. Лидерот на Демократската партија, Љуљзим Баша, на синоќешниот собир во градот Бурел, рече дека Албанците се одлучни да ја земат судбината во свои раце. Во своето обраќање тој не го поштеди од обвинyвaњa премиерот

И денеска протест на опозицијата во Албанија

И денеска протест на опозицијата во Албанија

Шестиот по ред „национален протест“на албанската опозиција е закажан за вечерва в о 19 часот пред Владата во Тирана од која се бара оставка на кабинтот на премиерот Еди Рама и распишување предвремени избори. Лидерот на Демократската партија, Љуљзим Баша, рече дека опозицијата нема да направи ни чекор назад во „битката за живот или смрт“ и ги повика

Албанската опозиција повторно на протест, мобилизирани над 2.000 полицајци

Албанската опозиција повторно на протест, мобилизирани над 2.000 полицајци

Обединетата албанска опозиција денеска ќе го одржи шестиот по ред „национален протест“,кој ќе почне во 19:00 часот пред Владата во Тирана. Лидерот на Демократската партија, Љуљзим Баша, на синоќешниот собир во градот Бурел, рече дека Албанците се одлучни да ја земат судбината во свои раце. Во своето обраќање тој не го поштеди од обвинувања премиерот